Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy kis szépséghibám....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kis szépséghibám. Fiúk, ti elviselnétek? (részletek alább) Hasonló gondokkal küzdő lányok véleményét is várom.

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok és van némi tesztoszteron túltengésem, ami miatt erősebben szőrösödöm az átlag lányoknál. Ez konkrétan azt jelenti, hogy van néhány szőrszál a hasamon és a mellbimbóm körül. Ettől eltekintve biológiailag és külsőleg is teljesen nőies vagyok, mások szerint jó az alakom, szép az arcom és még okos is vagyok. A szőröket meg szinte teljesen el lehet tüntetni, de egy párkapcsolatban azért elkerülhetetlen, hogy néha látszanak.

Az a problémám, hogy ha jön egy fiú, akivel lehetőségem lenne párkapcsolatot kialakítani, akkor én nem merek beszélni a problémámról, önbizalomhiányos leszek, nem merek előtte levetkőzni, elutasító leszek és inkább hagyom veszni a srácot, mint elmondjam neki a problémámat.

Orvosnál jártam és azt mondta, hogy ne nagyon bízzak benne, hogy a helyzet változni fog, mert egyszerűen ilyen az alkatom és kész.

Szerintetek van olyan fiú, aki ezt képes elfogadni? Én aggódom túl a dolgot?

2010. nov. 6. 12:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha igényes és szedi akkor nem zavar,miér lenne baj,csak akkor szedni kell folyamatosan.

És ez hülyeség,hogy nem lehet változtatni,keres más orvost,fognak tudni segíteni.

2010. nov. 6. 13:41
 12/19 anonim ***** válasza:

A fiúknak éppen elég a matekóra, nem fognak még az ágyban is szőrszálakat számolgatni.

Amúgy pedig a teljesen csupasz csajok eléggé kislányosak, nem is szeretek velük lenni.

Ha rajtam múlna, az emberiség elfelejtené a borotvát. Mondjuk én már el is felejtettem volna, de az arcomra sajnos kell. Mondjuk még arra is elég nehezen veszem rá magam. Akinek meg így nem jó, az menjen máshoz.

2010. nov. 6. 13:44
 13/19 anonim ***** válasza:

Ismertem egy ilyen lányt és még ő szólt be nekem hogy fiú létemre miért szőrös a lábam.Majdnem visszaszóltam egy cifrát de inkább nyeltem egy nagyot....végülis úgyse jött vele aztán össze a dolog.

A problémád kezelhető max annyival fáradságosabb hogy nemcsak ott kell magaddal foglalkoznod ahol a hétköznapi lányok szoktak hanem plusz helyeken.Kár kétségbeesni.

2010. nov. 6. 13:50
 14/19 anonim ***** válasza:

Sok sok lánynál van ez így, úgyhogy a hiba nem benned van! Nekem is vannak ott szőrök, ahol írtad, és barátnőimnek is.

Ez legyen a legnagyobb problémád, emiatt ne akarj senkit eltaszítani magadtól, fiúkat ez így nem is zavarja, ahogy írták itt is. Ahol zavar, kiszeded azokat és kész. Én is így szoktam. Ne akarj nem létező gondokat a nyakadba venni. Jó vagy és kész! Hidd már el, mert így van. ;)

20/L :)

2010. nov. 6. 14:30
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem zavarna

21f

2010. nov. 6. 15:02
 16/19 anonim ***** válasza:

"heló Xy vagyok és iszonyatosan szőrös" X"D ezen nevettem egy jót:)

Ne aggódj, majdnem mindenkinek problémája van "A szőr"rel :) nekem pl nagyon érzékeny a bőröm, és gyakran begyullad, bármilyen módszerrel szőrtelenítek (bár nekem a hasamon és a mellemen csak pihék vannak). Elég idegesítő.

Ne aggódj ilyenek miatt, sokkal többminden van benned, amit szeretni lehet, mint amit nem, ebben biztos vagyok :)

16/L

2010. nov. 6. 15:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanilyen problémám van...

(Plusz menzesz problémák, hogy biztos ne érezzem magam nőnek...)

De csak a kezdő lépés kell:) Úgy kell hozzáállni, hogy nem veszthetsz vele semmit. Majdnem mindegy, hogy azért veszíted el, mert meg sem próbáljátok, vagy azért, mert elküld egy kis szőr miatt...

Aztán ha esetleg normális pasit fogsz ki (mint én:))))), akkor elfogad úgy, ahogy vagy, és nem érdekli, ha néha szőrös a lábad.

2010. nov. 6. 23:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Nyugííhhh..sok lánynak van ilyen baja...de ha máár van barátood és eljuttok addig h meg is látja akk nem hiszem h az fogjah érdekelni hanem csak Te... a személyiséged :P ha a kisugárzásodból az látszik h meg vagy elégedve magaddal akk őt se érdekli...
2010. nov. 7. 12:43
 19/19 anonim ***** válasza:
velem is ez a helyzet, ráadásul én este vagy reggel leszedem, reggelre már érzem a lábamon pl. de a párom aranyos, igyekszem mindig figyelni ezekre, de megmondom őszintén nem mindig van energiám erre figyelni. ő azt mondja erre, hogy kell a bunda télre, ráadásul az ő lába is szőrös, úgysem érzi:) ne fújd fel a dolgot, fogd fel viccesen te is, de azért figyelj oda rá, ha zavarja, akkor ne lássa:)
2010. nov. 8. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!