Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paranormális jelenség a lakásban. Ma este történt barátnőm megijedt (? ) Mi lehet ez?
gőzmozdony méretű neodímium :D ez jól hangzik.
Szerintem dugtak a legyek, és véletlenül lelökték...
Nem különösebben hiszek a szellemekben, de egyszerr dolgoztam egy "kísértetházban".
Rengeteg enél durvább dolog történt, és mikor a főnökségnek is feltűnt, kihívtak egy csomó szakértőt. Volt, aki elektromosságot mért, voltak sámánok, jött a fókusz, meg ilyenek :)
A lényeg az volt, hogy egymástól függetlenül megállapították hogy nagyon aktív szellemek vannak. A legfontosabb viszont az, hogy nem féljünk tőlük, mert az egy gyenge lelki állapot, és akkor belénk költözhetnek. Ezt nem úgy kell elképzelni, mint a filmeken, hanem úgy érezzük, hogy kevés az energiánk, rosszkedvünk van, feszültek vagyunk, stb.
Én is ezt akartam írni mint Helmet. Viccen kívül, létező és bizonyított jelenség. El lehet űzni, csak szakember kell hozzá.
Úgy tűnik erős a jelenség, szóval szerintem lépjetek. Hívj egy megbízható szakembert, aki segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!