Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de nem tudom, hogy csak játszik e velem vagy megijedt az érzéseitől. Hogy derítsem ki?
olyan nincs egy pasinál, hogy megijedt az érzéseitől szerintem.
amíg odavan, de felhív, vagy ír, ha rád gondol messziről is, akkor érdekled
vagy minimum ha visszajön keresni fog.
amúgy nem érdekled
de fel lehet ébreszteni mindig egy pasiban a kíváncsiságot, még 1000km-ről is...ha gondolod
igen ez a fura nekem is hogy nem köszönt el nem ir smst. nem ehhez vagyok szokva eddig minden pasim elkényeztetett :)
mivel ébresszem fel a kiváncsiságát ?jó tippeket elfogadok :)
Bár még a számát is kitöröltem ,nem akarom én keresni keressen ő ha hiányzom,ha meg nem akkor jobb elfelejteni,nem?:)
nálam olyan volt, hogy kihasznált egy srác, otthagytam, kimentem külföldre, de maradtam, az sms kapcsolatban
először a "jelekkel" foglalkoztunk
pl mindig halászlét akartam főzni, de soha nem jött össze (mert ugye én nem tudtam, hogy csak az ágyban kellek neki...)
aztán amikor kimentem ő talált egy kosárban valaki ott felejtett egy halászlékockát
szóval először így alakulgatott
aztán majdnem lefeküdt egy lánnyal, le akarta zárni az sms kapcsolatunkat is, amire én annyit írtam, hogy kár, mert mindig néztem a telot, nem e írsz, de minden jót.
aztán jé, megint írt
és egyszercsak bevágtam neki, hogy mondták, ,hogy beszéltél rólam, és ismerősként említettél, nem tetszett, ,hogy nem barátnőnek hívsz....
és erre ő azt válaszolta, nem zárkózik el attól, hogy barátnőnek hívjon
utána még küldtem a sok sms között pár erotikusat
és mire hazajöttem szerelmetesen tárt karokkal várt és azóta is együtt vagyunk
(de még mindig nem csináltunk halászlét :)
szóval szép apránként, hogy soha ne legyél tolakodó, ,mindig be kell szúrni valami megmosolyogtatót. ez a titka az egésznek. alig észrevehetően, de mindig jelen lenni életének apró szakaszaiban :)
sok sikert
ha minidg írsz egy-két sort ami örömmel tölti el és nincs benne semmi, ami rátok vonatkozna esetleg
tehát így az jön le neki, hogy akarsz tőle valamit, hanem nem fogja tudni akarsz e tőle valamit és ettől fog felébredni a kíváncsisága, hogy most akar engem ez a nő, vagy csak szórakozik velem
az előzőt elírtam
illetve a lényeg ne az jöjjön le, hogy akarsz tőle valamit!!
tartsd bizonytalanságban
és érdekelni fogod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!