Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem, de nem tudom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de nem tudom, hogy csak játszik e velem vagy megijedt az érzéseitől. Hogy derítsem ki?

Figyelt kérdés
30 körüli nő vagyok a pasi is ennyi idős.A megbeszélés lenne a megoldás,de valahogy mindig meghiúsul a találkozásunk....most épp elutazott 1 hétre és el sem köszön ...
2010. aug. 5. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:

olyan nincs egy pasinál, hogy megijedt az érzéseitől szerintem.

amíg odavan, de felhív, vagy ír, ha rád gondol messziről is, akkor érdekled

vagy minimum ha visszajön keresni fog.

amúgy nem érdekled

de fel lehet ébreszteni mindig egy pasiban a kíváncsiságot, még 1000km-ről is...ha gondolod

2010. aug. 5. 17:14
 2/7 A kérdező kommentje:

igen ez a fura nekem is hogy nem köszönt el nem ir smst. nem ehhez vagyok szokva eddig minden pasim elkényeztetett :)

mivel ébresszem fel a kiváncsiságát ?jó tippeket elfogadok :)

Bár még a számát is kitöröltem ,nem akarom én keresni keressen ő ha hiányzom,ha meg nem akkor jobb elfelejteni,nem?:)

2010. aug. 5. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

nálam olyan volt, hogy kihasznált egy srác, otthagytam, kimentem külföldre, de maradtam, az sms kapcsolatban

először a "jelekkel" foglalkoztunk

pl mindig halászlét akartam főzni, de soha nem jött össze (mert ugye én nem tudtam, hogy csak az ágyban kellek neki...)

aztán amikor kimentem ő talált egy kosárban valaki ott felejtett egy halászlékockát

szóval először így alakulgatott

aztán majdnem lefeküdt egy lánnyal, le akarta zárni az sms kapcsolatunkat is, amire én annyit írtam, hogy kár, mert mindig néztem a telot, nem e írsz, de minden jót.

aztán jé, megint írt

és egyszercsak bevágtam neki, hogy mondták, ,hogy beszéltél rólam, és ismerősként említettél, nem tetszett, ,hogy nem barátnőnek hívsz....

és erre ő azt válaszolta, nem zárkózik el attól, hogy barátnőnek hívjon

utána még küldtem a sok sms között pár erotikusat

és mire hazajöttem szerelmetesen tárt karokkal várt és azóta is együtt vagyunk

(de még mindig nem csináltunk halászlét :)

szóval szép apránként, hogy soha ne legyél tolakodó, ,mindig be kell szúrni valami megmosolyogtatót. ez a titka az egésznek. alig észrevehetően, de mindig jelen lenni életének apró szakaszaiban :)

sok sikert

2010. aug. 5. 17:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Nos nálunk megvolt már a sex a pajkos smsek is meg az erotikus msn beszélgetések :( azthiszem tényleg csak arra kellettem neki és a belém szeretett nemtudja mi legyen csak kamu duma volt :S
2010. aug. 5. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:

ha minidg írsz egy-két sort ami örömmel tölti el és nincs benne semmi, ami rátok vonatkozna esetleg

tehát így az jön le neki, hogy akarsz tőle valamit, hanem nem fogja tudni akarsz e tőle valamit és ettől fog felébredni a kíváncsisága, hogy most akar engem ez a nő, vagy csak szórakozik velem

2010. aug. 6. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:

az előzőt elírtam

illetve a lényeg ne az jöjjön le, hogy akarsz tőle valamit!!

tartsd bizonytalanságban

és érdekelni fogod :)

2010. aug. 6. 11:22
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a tippet ,megpróbálom :)
2010. aug. 7. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!