Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el? 2 kutya a lakásban?!
Együtt élünk a Párommal, vagyis én Nála.
A gond az, hogy Ő 2 kutyával is megosztotta még az ágyát is... nem vagyok állat ellenes, de én úgy nőttem fel, hogy az állatnak kint van a helye. Én ezt nem tudom elfogadni, hogy bent a lakásban végzik a dolgukat a járólapra, hogy minden tiszta szőr és nyál... ( 2 franciabulldogról van szó ) Nagyon aranyosak, tényleg szeretem őket, de úgy gondolom ez így nem helyén való. Viszont a gond az, hogy ez nem az én házam, nincs jogom beleszólni. Volt már vita tárgya ez, ott tartunk, hogy a hálószobába nem jönnek be.
Van 2 szoba ahol alszanak.. úgy gondolom az bőven elég lenne nekik, hiszen bent is vannak, meg nem is.
Párom hajthatatlan, mert már 11 éve itt laknak vele.
Más mit tenne az én helyemben?
( és a legnagyobb félelmemet győztem le ( igyekszem legalábbis ) azzal, hogy ideköltöztem, mert 24 éve félek a kutyáktól.. )
nekem is van 2 kutyám
a hónaljamban
Ha nincsenek a hálószobában, akkor mi a baj?
Elvileg kompromisszumot kötöttetek, szerintem ez így korrekt, bár én az ágyból sem tettem volna ki őket.
Ha rendesen takarítva van utánuk, akkor semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!