Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el? 2 kutya a lakásban?!
Együtt élünk a Párommal, vagyis én Nála.
A gond az, hogy Ő 2 kutyával is megosztotta még az ágyát is... nem vagyok állat ellenes, de én úgy nőttem fel, hogy az állatnak kint van a helye. Én ezt nem tudom elfogadni, hogy bent a lakásban végzik a dolgukat a járólapra, hogy minden tiszta szőr és nyál... ( 2 franciabulldogról van szó ) Nagyon aranyosak, tényleg szeretem őket, de úgy gondolom ez így nem helyén való. Viszont a gond az, hogy ez nem az én házam, nincs jogom beleszólni. Volt már vita tárgya ez, ott tartunk, hogy a hálószobába nem jönnek be.
Van 2 szoba ahol alszanak.. úgy gondolom az bőven elég lenne nekik, hiszen bent is vannak, meg nem is.
Párom hajthatatlan, mert már 11 éve itt laknak vele.
Más mit tenne az én helyemben?
( és a legnagyobb félelmemet győztem le ( igyekszem legalábbis ) azzal, hogy ideköltöztem, mert 24 éve félek a kutyáktól.. )
fúha , nagy poénjaid vannak. inkább maradj csöndben tréfarépa.
Akinek az normális h az ágyban van a kutya, annak gratulálok.
Lassan kimúlnak, és jó lesz :)
Hogy lehet félni a francia bulldogoktól? Nekem amerikai van, majdnem nehezebb, mint én, felnőtt volt már mikor kaptam, valószínű harci kutya lehetett, mégis puszit adott az első találkozáskor. A bulldogoktól nem kell félni, pláne nem a franciáktól. :)
Egyébként meg a kutyák előbb voltak ott, mint te. Nekem lakott labrador is a lakásban, néha bemászott (inkább repült) az ágyba, sok macskám is van, akik hol velem alszanak, hol nem, de soha senki kedvéért nem küldtem ki egy állatot se a lakásból, se a szobámból és nem is fogok.
A kőre meg tegyetek le kutyapelenkát, bár már öreg kutyák, de talán rászoknának, hogy mégse a csempére pisiljenek.
A gyengébbek kedvéért, NEM akarok beleszólni, tudom hol a helyem...
olvassátok el még1x a kérdésemet és értelmezni kéne, vagy legalább megpróbálni...
Senkinek nem tűnt fel, hogy 11 éves szobakutyák a házba piszkítanak? Vajon mennyit foglalkozott a gazdájuk velük, ha még szobatisztaságra sincsenek nevelve?
Nekem is van kutyám, de szobatiszta és a szobámba nem jöhet be. Minden más megengedett neki. Próbáld őket rendszeresen sétáltatni, sokat segítenél ezzel magadnak és a kutyáknak is. Ezzel együtt el kell fogadnod, hogy vannak, mert te kerültél később oda. Neked kell alkalmazkodnod.
Maximálisan egyet értek veled, h az állatnak nincs lakásban a helye!!! Nézd, ha zavar a szitu, költözz el tőle.
"Van 2 szoba ahol alszanak.. "
Ez mondjuk már erős, jó hogy nem az egész ház az övék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!