Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti hogyan viselnetek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan viselnetek, ha a ferjetek prostitualtokat szallitana ausztriaba? Ez a mukaja sofor, de ti elviselnetek?

Figyelt kérdés
mindig azt mondja hogy ez a munkaja hogy o sofor,ezt meg is ertem,de az hogy prostitualtokat szallison szinte egy heten 3-szor megy fel,es mar a tudatba is bele bolondulok hogy kiket szallit! ti elviselnetek ezt a helyemben?
2012. máj. 21. 16:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
60%

Nem, nem zavarna. Én valamilyen oknál fogva megbízom a páromban. Na meg, ha meg akarna csalni, akkor nem ilyen szétkúrt lyukú lányokkal kezdene, gondolom.

De ha jól sejtem, a racionális válaszokat úgyis figyelmen kívül hagyod, és csak azokra hallgatsz, akik szerint ez idegesítő.

2012. máj. 21. 18:49
 22/29 A kérdező kommentje:
koszonom a normalis valaszokat!! orommel latom hogy vannak meg rendes,normalis emberek is!!
2012. máj. 21. 18:50
 23/29 anonim ***** válasza:
Az en ferjem alig dolgozik valamit,orulnek ha vegre megtenne huzamosabb ideig.Mar az se erdekel, hogy mit, en mar kidolgoztam a belem, egyedul nehez.
2012. máj. 21. 20:38
 24/29 anonim ***** válasza:
80%
Az én párom haverja is sofőrködött úgyanígy és az alig használtakat mármint érted aki még új volt meg dugta de aki már nagyon használt volt csak leszo..tta.És volt felesége meg két gyereke.A felesége meg bízott benne merthogy a férjének nincs ilyen nőkre gusztusa!!!Hmmmmm.....De nem elkeseríteni akarlak, mert minden ember más, de sajnos a legtöbb férfinak f.sz feláll ész megáll.Izgatja a fantáziukat az amit te nem teszel meg neki meg nem is kér tőled mert tisztel mivel a felesége vagy, vele megteheti mert csak egy rohadt kurv@!Sajnos ez így van .Sztem olyan lepontozást kapok most amilyet illő de hát ez az igazság:(
2012. máj. 22. 07:52
 25/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez nem azon múlik, hogy visz-e lányokat vagy sem. Aki meg akar csalni, az megcsal.

Miért csalna meg prostituálttal? Pont prostival, mikor ezer meg egy gyönyörű fiatal nő létezik, akinek nem volt még meg a fél ország.

Ha meg akar csalni, akkor bárhol megcsal és hidd el, nem prostival fogja kezdeni. Ha pedig nem akar, akkor pedig akárki beülhet mellé, nem teszi meg.

2012. máj. 22. 09:30
 26/29 anonim ***** válasza:

apu is soför volt jóideig és volt rá nem egyszer példa, hogy prostikat vitt külföldre...nem volt belőle semmi gond:) anyut imádja, ugyhogy fel se merült a megcsalás...anyuban se...sosem...:)

23L

2012. máj. 22. 11:15
 27/29 anonim ***** válasza:

Tökéletes biztonságban vagy!

Egy prosti SOHA nem kefél ingyen! SOHA!

2012. máj. 22. 19:11
 28/29 anonim ***** válasza:
A férjed nem sofor,hanem strici!
2012. máj. 23. 14:14
 29/29 anonim ***** válasza:
Én inkább azon aggódnék, hogy pl. az egyik csaj pasija, rokona felnyomja, és akkor mehet a börtönbe a férjed. Ugyanis amit ő csinál, az bűncselekmény.
2012. máj. 23. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!