Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselnétek az érzelmi megcsalást?
Szerintem ha 10 éven aluli a gyereketek akkor semmi féle képen nem váljatok el mert az óriási trauma lenne a gyerek életében hogyha már 14-en fölül van akkor meg már fel tudja fogni épp ésszel és tovább tud lépni
ha kicsi még akkor meg tegyetek úgy mintha semmi zűr nem lenne a családba.Hidd el nálam pont ellenkezőleg volt és teljesen megutáltam apukámat.Ezt viszont szerintem te meg nem akarod.
nincs minden alkalommal hüvelyi orgazmusom.
És ez az ő baja a kapcsolatotokkal?
Ne haragudj,de ez csak hülyítés,nem tud mást kitalálni,olyan hülye még a hazudozáshoz is.....te meg miért vagy együtt vele,ha ennyire nem érdekli a kapcsolatotok problémája?
Szerintem ő csak azért van veled,mert nincs jobb......
Ez egy nagy baromság, hogy a sekélyes nulla részletbaj miatt a szexuális életetekben elegendő hogy másba habarodjon, pláne hogy fogalma sincs hogy miként reagálna akit most kiszúrt magának. Az azért önmagában szégyen hogy gyerekkel a háta mögött így kiszúrt veletek, láne hogy évek óta ismeri hogy te hogy reagálsz az aktus során az izgatásra, tehát egyáltalán nem újkeletű a kifogásának az alapja.
Egyszerűen új izgalmakat kerget, mialatt téged elhanyagol, mert megunt vagy mittomén mi. Válaszút elé kell állítani, mert csak ront a helyzeten. Másrészt megerőszakolni te meg úgyse tudod magad, ha neked ilyen a tested hogy márpedig egyfajta izgatásra reagál jól akkor az úgy is marad, színészkedni se lehet, mert azt észreveszik, így kéne hogy elfgadjon, vagy ha nem tetszik akkor időben lelépni.
Hülye kifogás. Nekem életemben 1x volt hüvelyi orgazmusom!!! 1x!!!!! És az sem vele. Mindig izgatnom kell a csiklóm... És így sem mindig sikerül. Ezért Ő sose hagyna el.
24/N
Én azt sem tudnám megbocsátani, ha "csak" szex lenne mással. De így, hogy szerelmes, szerintem nem tudsz mit tenni.
Mennyi idős a gyereketek? Teljesen egyértelmű, hogy mást szeret, vagy csak kikövetkeztetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!