Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti hogy viselnétek az érzelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy viselnétek az érzelmi megcsalást?

Figyelt kérdés
Egy sms.ből megtudtam, hogy mást szeret a párom, de letagadja és hülyeségekkel akarta kimagyarázni magát. Abban biztos vagyok, hogy nem volt köztük szexuális együttlét. Néhány éves kapcsolat, közös gyerek. Ti mit csinálnátok?
2012. dec. 21. 18:55
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Egyetlen problémája van a kapcsolatunkkal (bevallása szerint), hogy nincs minden alkalommal hüvelyi orgazmusom.
2012. dec. 21. 19:52
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez duma. A pasiknak sem sikerül minden egyes alkalommal az akció. Az baj, ha nem tudtok beszélgetni, mert amit felhozott, az szerintem csak vetítés. Sajnos, szerintem - gyerek ide vagy oda - el kellene gondolkodni azon, hogy tényleg vele akarsz-e élni a továbbiakban.
2012. dec. 21. 19:59
 13/36 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem ha 10 éven aluli a gyereketek akkor semmi féle képen nem váljatok el mert az óriási trauma lenne a gyerek életében hogyha már 14-en fölül van akkor meg már fel tudja fogni épp ésszel és tovább tud lépni

ha kicsi még akkor meg tegyetek úgy mintha semmi zűr nem lenne a családba.Hidd el nálam pont ellenkezőleg volt és teljesen megutáltam apukámat.Ezt viszont szerintem te meg nem akarod.

2012. dec. 21. 20:00
 14/36 anonim ***** válasza:
86%

nincs minden alkalommal hüvelyi orgazmusom.

És ez az ő baja a kapcsolatotokkal?

Ne haragudj,de ez csak hülyítés,nem tud mást kitalálni,olyan hülye még a hazudozáshoz is.....te meg miért vagy együtt vele,ha ennyire nem érdekli a kapcsolatotok problémája?

Szerintem ő csak azért van veled,mert nincs jobb......

2012. dec. 21. 20:12
 15/36 anonim ***** válasza:
Ez vetités...nálunk ugyanez a helyzet volt,6 hónapos gyerekkel fűszerezve. Nálunk is volt részéről mindenféle variáció a "legjobb" az az volt,hogy a memóriajara hivatkozott,hogy elfelejtette hogy szeret...(!) Tenyleg gond van a memoriajaval,gyogyszert is szedett rá,de ez azért mar egy kicit tulzas,nem? Minden bevettem,ugyanazt lattam rajta mint te a tieden,nem akarta igazan rendbe hozni,farasztotta hogy nekem faj az amit csinalt.2 évig mindent kiprobaltam ugy erzem amit csak lehett,én nem tudtam szabadulni a fajdalomtol,nem tudtam bizni benne (tovabbra is tett azert hogy ez igy legyen) majd a 3. ik évben végleg feladtam,aminek az lett az eredménye hogy beleszerettem valakibe(esküszöm,nem igy terveztem) szoltam neki mar amikor elkezdett kibontaozni a dolog hogy mi van,.csak azt hallottam tole,hogy menjek csinaljam legalabb megszabadul tőlem. Ajanlgatott boldog boldogtalannak,hogy vigyen a francba,mint valami hasznalt butort.3 év utan elvaltunk.
2012. dec. 21. 20:32
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Előző, ez komoly :) ezen jót röhögtem. feladhatta volna a férjed a hirdetést, "alig használt, jó karban lévő feleségemet jutányos áron eladnám" nem semmi :)
2012. dec. 21. 20:37
 17/36 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom:-) A tesom ferjenek,meg mindenkinek akinek volt jo szava rám szó szerint kinalgatott...:-) Akkor meg nem volt nalam képben a másik... amikor vegleg kibukott az ügy hogy elveszit,akkor elkezdett teperni, ami tart meg most is ugy ahogy(2 honapja) meg is lepodtem ezen,magara vallat nagyon sok mindent,amirol soha nem gondoltam volna hogy elismeri,pl.hogy szart a fejemre évekig,meg hogy nagyrészt ő tehet a kialakult helyzetről,de nem tudok benne bizni....ha felépit nalam egy kis bizalmat akkor csinal ra egy hétre valamit ami megint ledonti az egészet... :-/
2012. dec. 21. 20:41
 18/36 anonim ***** válasza:

Ez egy nagy baromság, hogy a sekélyes nulla részletbaj miatt a szexuális életetekben elegendő hogy másba habarodjon, pláne hogy fogalma sincs hogy miként reagálna akit most kiszúrt magának. Az azért önmagában szégyen hogy gyerekkel a háta mögött így kiszúrt veletek, láne hogy évek óta ismeri hogy te hogy reagálsz az aktus során az izgatásra, tehát egyáltalán nem újkeletű a kifogásának az alapja.

Egyszerűen új izgalmakat kerget, mialatt téged elhanyagol, mert megunt vagy mittomén mi. Válaszút elé kell állítani, mert csak ront a helyzeten. Másrészt megerőszakolni te meg úgyse tudod magad, ha neked ilyen a tested hogy márpedig egyfajta izgatásra reagál jól akkor az úgy is marad, színészkedni se lehet, mert azt észreveszik, így kéne hogy elfgadjon, vagy ha nem tetszik akkor időben lelépni.

2012. dec. 21. 21:26
 19/36 anonim ***** válasza:

Hülye kifogás. Nekem életemben 1x volt hüvelyi orgazmusom!!! 1x!!!!! És az sem vele. Mindig izgatnom kell a csiklóm... És így sem mindig sikerül. Ezért Ő sose hagyna el.

24/N

2012. dec. 21. 21:37
 20/36 anonim ***** válasza:

Én azt sem tudnám megbocsátani, ha "csak" szex lenne mással. De így, hogy szerelmes, szerintem nem tudsz mit tenni.

Mennyi idős a gyereketek? Teljesen egyértelmű, hogy mást szeret, vagy csak kikövetkeztetted?

2012. dec. 21. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!