Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vihetem külföldre (ami már gazdasági értelemben nem számít külföldnek) a kisfiamat ha megkapom vállás után a kizárólagos felügyeleti jogot?
Ha KIZÁRÓLAGOS felügyeleti jogot kapsz akkor igen - de a láthatást akkor is biztosítanod kell (adott esetben a plusz költségeit is).
De kizárólagosságot nem osztogatnak csak azért, mert te kéred, komoly oka kell, hogy legyen.
Így van, ahogy a második mondja.
Kizárólagosat nem fognak megítélni, ezt már most megmondom. Ha olyan szar apa lenne eszedbe sem jutna a láthatás.
Nem viheted, csak ha beleegyezik, de nem értem miért gond ez, ez nem olyan iszonyatos távolság, nem hiszem, hogy ne engedné meg.
"Mert Schengen és politikai gazdasági értelemben nem számít külföldnek"
Akkor minek számít te agyatlan? Talán Ausztriában is magyarul beszélnek? Ausztria és Magyarország külön ország!
Költözhetsz a gyerekkel, de az apa beleegyezésével, illetve a láthatás biztosításával! Mellesleg nehogy azt hidd, hogy majd ott az 1000 €-ból, gyerekkel olyan nagyon jól meg fogsz majd élni.
Ez nem ellened irányul, fogd már fel.
Hanem az apa gyermek kapcsolattartás megóvása végett.
Külföld az külföld, és minden külföldnek minősül, ami a meghúzott határvonalon kívül van.
Mégis ki fogja azt bizonyítani, meg utána járogatni,hogy te mindig hazahordod a gyereket az apához?
Másrészről jah,ott az élet is drágább, csak ezt sokan nem veszik tudomásul.
Nekem Ausztria 1800 Eurot kínál lakhatás és teljes ellátás mellett diplomásként. Aki mosogatni ment ki, az 300 000 Ft-nyi eurot keresett. Úgy élt, mint itthon, mert ott az élet is drágább volt.
normális apával lehet beszélni. ismerek a rokonságban olyat, aki elvált nőként a 2 fiát vihette Ausztriába. a láthatást is megoldották.
szóval nem lehetetlen, de itt kell valami konszenzus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!