Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizárólagos felügyeleti jogot szeretnék, pontosan ebbe mi tartozik bele?
2héttel ezelőtt vitték be súlyos testi sértésért, pár óra múlva szabad is volt... Hívtam a rendőrséget tegnap is, hogy üt-ver, fenyeget, mondták h kijönnek elviszik kihallgatják elengedik... Lehet tényleg hülye vagyok, h megfélemlít, biztos más keményebb lenne egy kisgyerekkel a karján, a késsel hadonászó -párja- ellen. Kizárhatom, elbújhatunk, úgy is megtalált eddig is.
Nem szorulok rá anyagilag, azt akarom, h ne vihesse el a gyereket, mert iszik, nem látja el rendesen, és agresszív, a kicsi meg beteg.
Menj el a gyámügyre és kérd hogy segítsenek, a szomszédok biztos tanúsitják hogy részeges és erőszakos, a gyerektartást megitéli a bíróság ha kell levonják a fizújából. Az apai jogait nem vesziti el de felügyelt láthatásokat itélhet a biróság.
De ha látja rajtad hogy nem félsz és nincs rád befojással a gyerekért se fog teperni.
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos tanúskodni senki nem hajlandó ellene, de diktafonos megoldással fogok élni.
A felügyelet melletti láthatásnál ki felügyel?
A lényeg, hogy ne hagyd magad! Az ilyen ember gyáva, tehát ha te erős vagy, el fog menekülni. És ami sztem még fontos, hogy a gyereknek mindent mondj el, az érzéseidet és hogy vigyázol rá és rendben lesz minden. Amennyire lehetséges, egyensúlyban kell őt tartsd.
És igen, ha kell naponta hívd ki a rendőröket, ne foglalkozz vele, hogy húzzák a szájukat. Minél több bizonyítékod van, annál jobbak az esélyeid és a végén távolságtartási végzést is hozhatnak és egyáltalán nem kell találkozzatok vele. Persze ezt a keresetben majd kérned kell.
"Szerencsére" úgy döntött, hogy igazából nem is kíváncsi a gyerekére, bár ahogy ismerem fog még minket terrorizálni.
A gyerek nagyon kicsi, ugyan már most látszik a viselkedésén, hogy meg van kavarodva, de a beszélgetésig van időm lelki erőt gyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!