Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elválok és megkapom a kizárólagos felügyeleti jogot a gyerekkel együtt, akkor mehetek vele bárhova?
Jaj utolsó igen mindig ez a válasz ha az anya igazságtalanságot követne el. Persze szemét minden apa.
Hagyjál már a hülyeségeiddel.
Par eve koltoztem kulfoldre a gyerekkel. Ahoy hogy elmenjunk Mo rol, kozjegyzonel kelett irni az apaval egy beleegyezzo iratott. Aztan kint maradtunk.
Perelni akart, de ugyvedet fogadtam en is, munkaltatoi igazolas, lakasberleti szerzodes, iskolalatogatasi, jelentes az iskolai tejesiteseirol....stb
A beveteleink es kiadasaink miatt nem koteleztek a lathatas koltsegeinek finanszirozasara (neztek az apa keresetett-kiadasait stb...)
Amugy oda-vissza most kb 9999ft.
De lemondtam a gyerektertasrol(28.000ft), ennek fejeben. Es igy mostmar nem is akarja latogatni!
tegnap 18:07
nem hagylak a hülyeséggel hozzád illik. Remélem láttad az előző választ is... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!