Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha elválok és megkapom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elválok és megkapom a kizárólagos felügyeleti jogot a gyerekkel együtt, akkor mehetek vele bárhova?

Figyelt kérdés
Válofélben vagyok é s gyermek elhelyezési per van. Valakiől az hallottam ha van útlevele a kisfiamnak (ha már nekem ítélik) akkor költtözhetek vele bárhova harmadik országba is. Így van ez?

2012. nov. 3. 17:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Szerencsére messze nem, a felügyelet joga, és a kapcsolattartás joga az kettő.
2012. nov. 3. 17:34
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem az Apa beleegyezése nélkül nem mehetsz?
2012. nov. 3. 17:35
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Arra nem gondolsz, hogy a gyerekednek az apjára is szüksége van. De ha külföldre akarsz költözni a gyerekkel, akkor a Bíróságon is meg kell ezt mondanod, hogy a kapcsolattartás idejét meghatározhassák.
2012. nov. 3. 17:38
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
És mivel te költöznél el a láthatás költségeit neked kell fizetni nem az apának. Szóval még ha mehetnél is akkor is pl az apa repülő jegyét neked kellene oda vissza fizetni.
2012. nov. 3. 17:39
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Az apának is joga van a gyermekéhez,ha pedig azt gondolod hogy rossz hatással van az apa a gyermekedre akkor ezt jelentsd és akkor korlátozzák a láthatást!
2012. nov. 3. 17:53
 6/16 anonim ***** válasza:
6%
Honnan veszitek, hogy nem ő az apa? Nem értem....és honnan veszitek, hogy az ha nem ő akkor az apa nem egy gonosz ember? ezt sem értem...
2012. nov. 3. 18:05
 7/16 anonim ***** válasza:
59%

Jaj utolsó igen mindig ez a válasz ha az anya igazságtalanságot követne el. Persze szemét minden apa.

Hagyjál már a hülyeségeiddel.

2012. nov. 3. 18:07
 8/16 anonim ***** válasza:
30%

Par eve koltoztem kulfoldre a gyerekkel. Ahoy hogy elmenjunk Mo rol, kozjegyzonel kelett irni az apaval egy beleegyezzo iratott. Aztan kint maradtunk.

Perelni akart, de ugyvedet fogadtam en is, munkaltatoi igazolas, lakasberleti szerzodes, iskolalatogatasi, jelentes az iskolai tejesiteseirol....stb

A beveteleink es kiadasaink miatt nem koteleztek a lathatas koltsegeinek finanszirozasara (neztek az apa keresetett-kiadasait stb...)

Amugy oda-vissza most kb 9999ft.

De lemondtam a gyerektertasrol(28.000ft), ennek fejeben. Es igy mostmar nem is akarja latogatni!

2012. nov. 3. 18:21
 9/16 anonim ***** válasza:
11%
Ha kizárólagos felügyeleti jogot kapsz, akkor oda mész ahová akarsz a gyerekkel. Nekem is az van, csak kell egy hiteles másolat (nekem angol nyelven kellett), hogy enyém a kizárólagos felügyelet joga!
2012. nov. 3. 20:37
 10/16 anonim ***** válasza:
9%

tegnap 18:07

nem hagylak a hülyeséggel hozzád illik. Remélem láttad az előző választ is... ;)

2012. nov. 4. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!