Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 4 éves gyermek fog emlékezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éves gyermek fog emlékezni arra, hogy a szülei valaha együtt voltak és utána elváltak?

Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 15:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szerintem biztosan.
2012. szept. 2. 15:48
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen,sőt még a 3 évesnek is vannak homályos emlékei.
2012. szept. 2. 15:48
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát kössz. Nem szép kilátások.
2012. szept. 2. 15:50
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Egész biztosan, legalábbis emlék-képek maradnak a közös együttlétről. Tehát jobb, ha beszélsz neki a papájáról, mert emlékezni fog rá, max. az arcvonásai fognak halványulni.
2012. szept. 2. 15:51
 5/18 anonim ***** válasza:
Emlék képei lesznek, főleg a fényképek alapján de alig alig. De ha normálisan békésen váltatok el és ez később is megmarad akkor ugyan úgy lehetek teljes értékű Apa Anya attól, hogy nem vagytok együtt.
2012. szept. 2. 15:51
 6/18 anonim ***** válasza:
4 évesen már igen. Nekem is van sok emlékem óvodás koromból.
2012. szept. 2. 15:52
 7/18 anonim ***** válasza:
79%
Nekem olyan emlékem van kiskoromból, amikor a fáról lelógó birsalmába akartam beleharapni, és úgy onnét akartam megenni. Állítólag akkor kb. 2,5-3,0 éves lehettem. És az emlék-képem megvan!
2012. szept. 2. 16:02
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg fog, hiszen ez egy nagyon nagy fordulópont az életében, biztosan nyomot fog hagyni.
2012. szept. 2. 16:07
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Az en szuleim 2.5 eves koromban valtak el. Noverem 4.5 eves, ocsem 0.5 eves volt. En nekem csak halvany emlekkepeim vannak. Apam allandoan dolgozott, alig volt otthon, igy nincs olyan emlekem, amiben ketten egyutt voltak velunk egyutt. Kulon-kulon van roluk emlekem akkorrol. Nem sok. En es testvereim apuval maradtunk. Ocsem kabe fel evig meg anyammal maradt, de aztan apamhoz kerult. Arra emlekszem, hogy egy darabig nem volt velunk, de arra is halvanyan. Korulbelul az elso emlekem 1.5 eves korombol valo.

Tehat siman elkepzelheto, hogy lesznek emlekei.

Nekem az az elmeletem tamadt, hogy ha surun emlegetjuk gyermekunknek az emlekeket, akkor emlekezni fog rajuk.

Kulfoldon elek parommal es 2 eves lanykankkal. Eddig ketszer latta a nagyanyjat, evi egyszer latja. A szobajaba kitettem fotokat, amiken o es a csalad van rajta. Minden ejjel ok vigyaznak ra. Minden ejjel elsoroljuk, hogy ki-kicsoda, napkozben felelevenitunk egy-ket emleket otthonrol, hogy ne felejtse el oket. Azt hiszem most mar eleg idos ahhoz, hogy meg is maradjanak az emlekek.

2012. szept. 2. 16:15
 10/18 A kérdező kommentje:
Uhh. Akkor inkább nem válok el...
2012. szept. 2. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!