Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éves gyermek fog emlékezni arra, hogy a szülei valaha együtt voltak és utána elváltak?
Ha nincs rá okod, akkor ne is filózz ilyen kérdéseken!
Ha viszont van okod rá, akkor lehet, hogy jobb lépni, mert akkor viszont ezek az emlék-képek maradnak a gyermekedben!
Figyelj, ha amúgy szar a házasságod, ez ne legyen szempont...
Arra is emlékezni fog, ha az egész gyerekkorát feszült légkörben, veszekedő szülők között élte le.
1, Felesleges ilyen bizonytalanul és megjátszottan előadnod a válásról szőtt terveidet. Egyik pillanatban válnál, a másikban nem. Komoly ember legyél, döntsd el.
2, Egy 4 éves gyermek biztosan fog emlékezni arra, hogy igen, volt egy apja etc.
3, Inkább válj el, mert azzal nagyobb károsodást okozol a gyereknek, ha később szar környezetben nő fel. Tapasztalat.
Ezért meg ne gondold magad.
3 éves voltam amikor anyám eldöntötte hogy elválik,5 mire elváltak.
Emlékszem sokmindenre,veszeedtek,rajtam ment a huzavona,anya mindent otthagyott csak engem megkapjon.2 évig pereskedtek rajtam,nagyszüleimnél laktunk addig,anya idegösszeroppanást is kapott,még a mentőre is emlékszem.
Ahogy apámra is emlékszem ahogy úgy kellett elszökni,én ki tudtam szökni az ablakon,anyát már nagypapám hozta ki,4 évesen én szaladtam segitségért.
Anyám legjobb döntése volt hogy elvált.Pedig miattam nem akart.
Miután elvált,rá 2 évre mostohaapámmal megismerkedtek,nekem van a világ legjobb mostohaapja.Anyám is boldog,nemrég voltak 15 éves házasok.
Ne vacilálj,válj el,ha te boldog vagy,a gyerek is az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!