Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz döntés? 13 éve élek együtt a férjemmel, van
kettő közös gyermekünk. A probléma nálunk az, hogy
alkalmanként megver, kötözködik, nem az a
békességkereső ember, mindent irányítani szeretne.
El kell válni, ha megint megpróbálna megüti megmondanám, hogy feljelentem, és elintézem hogy ne láthassa a gyerekeit. Hidd el, ennél csak jobb lehet. Erőt, kitartást kívánok!
2012. okt. 1. 10:54
Hát én hasonló cipőben nem jártam , mert eleve ha egy férfi kezet emelne rám én abban a helyben otthagynám. Én nem vagyok se a lova se a kutyája, hogy üssön. Már az első alkalommal ott kellett volna hagyd, mindegy, hogy hány gyermek van. Volt már gyermeketek amikor előszőr megűtött?
2012. okt. 1. 10:55
3/34 A kérdező kommentje:
Még az előtt is megütött, hogy gyermek lett volna, de mindig hitegetett, hogy megváltozik. De most úgy érzem betelt a pohár, csak félek a következményektől.. Nem tudom, hogy kihez és hogyan fordulhatnék?
Pedig össze kell szedned minden erődet és kilépni ebből a kapcsolatból. Ne várj a megfelelő alkalomra, hanem vágj bele azonnal.
Keress valakit magad mellé a családból vagy baráti körből, aki támogat és segít neked.
Biztos nehéz lesz, de megéri, már a gyerekeid miatt is.
Sok sikert!
2012. okt. 1. 10:59
ha van lehetőséged, fogd a két gyereket és menj a nagyszülőkhöz vagy egy baráthoz. Bárkihez. Utána majd kerestek albérletet, de a lelki egészségetek a legfontosabb.
2012. okt. 1. 10:59
Te sem vagy 100-as "kedves" 3. Akármit csinál az egyik fél a másiknak nincs joga megverni! Elhagyni joga van, de kezet emelni rá nincs! Soha, semmikor! Érdekes egy felfogásod van!
Kérdező! Két út van. Vagy tűröd továbbra is azt, ami sem neked sem a gyerekeknek nem jó vagy nem törődsz a fenyegetőzésével és elköltözöl! Van hová menned? Olyan hely, ahol nem keresne?
2012. okt. 1. 11:01
A döntés nem nehéz..
Hagyd ott, mielőtt hülyére nem Téged és a gyerekeidet..
Ugye nem ilyen rettegéssel teli életet szántál a csemetéidnek..?
Nem fog változni..
Hagy ott, kérj segítséget, szüleidtől, barátaidtól, bárkitől..de menj el, amíg nem késő...
Mert ilyen "ember" mellett minden perced maga lesz a pokol...Felelős vagy a gyerekeidért...
Ha őket üti, és Te nézed tehetetlenül az agresszív állatot,az fog igazán fájni...:(
2012. okt. 1. 11:02
Azért az durva, hogy már a gyerekek előtt is agresszív volt és ennek ellenére szültél neki 2 gyereket..... Paff.... Ez hogyan történt? Mindkettő véletlenül becsúszott?
2012. okt. 1. 11:02
9/34 A kérdező kommentje:
Sajnos abban a helyzetben vagyok, hogy a szüleim, nagyszüleim már nem élnek, a testvéremék az ország két végében, ha elszakadok innen, akkor se munkám, se pénzem. Őt nem lehet valahogyan "eltávolítani" a lakásból? Az még a gyerekeket is kevésbé viselné meg, én úgy gondolom.
Ha tűröd és nem csinálsz ellene semmit lehet később már nem fogsz tudni. Írok neked egy példát: Volt kolléganőm otthagyta élettársát, mert már nem tűrt többet neki, csakhogy ő visszajárt a házhoz rendet rakni stb. Közeli ismerősei figyelmeztették, hogy jól gondolja meg mit cselekszik erre az volt a válasza, hogy akkor úgy jártam. A hapsi vadászpuskával lőtte le utána meg magát. Gondolj bele ha egyszer úgy talál megütni, hogy borulsz fejed beverheted úgy, hogy lehet többet nem kelsz fel, lépcsőről is eshetsz és lehet tolószékes leszel életed végéig. Bocsi, hogy drasztikus, nyers voltam, de ha belegondolsz, hogy mik történhetnek.. Én azt mondom ne félj lépni!
2012. okt. 1. 11:03
Kapcsolódó kérdések: