Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nehéz döntés? 13 éve élek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz döntés? 13 éve élek együtt a férjemmel, van kettő közös gyermekünk. A probléma nálunk az, hogy alkalmanként megver, kötözködik, nem az a békességkereső ember, mindent irányítani szeretne.

Figyelt kérdés
Én többször felvetettem neki egy-egy eset után, hogy nem akarom tovább ezt a házasságot, mert nem jövünk ki egymással, de ő hallani sem akar róla. A legutóbbi verésnél elmentem orvoshhoz, mert úgy ütött meg, hogy vérzett a fejem, vetettem látlelet. Mégsem merem megtenni a következő lépést, mert félek a következményektől, hogy mit fog tenni. Valaki járt már hasonló cipőben?

2012. okt. 1. 10:47
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Hát bár többet tudnék segiteni néhány linknél.:(
2012. okt. 1. 11:42
 22/34 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem, hogy a gyerekek nálam maradnak, nem is tudom mit csinálnék, ha nem így lenne.
2012. okt. 1. 11:43
 23/34 anonim ***** válasza:
hasonlóan éltünk mi is gyerek koromba,apum verte rendszeresen anyumat és engem is....14 éves voltam mikor anyukám beadta a válást.Nekünk a tesóim voltak a segítségünkre,házvételben meg miegymás.....amúgy apum is fenyegette anyumat akkor hogy egyedül semmire nem megy ,nem hagyja békén,stb....és már 27 éves vagyok.Anyum éli a kis életét:)igaz 4 éve apum is meghalt,de semmit se tett miután megszöktünk tőle(mikor elmentem suliba anyum melózni nem mentünk többet haza...ha haza mentem volna és anyum nem akkor bezárt volna házba)A lakás mivel fel fele és te kapnád meg a gyerekeket úgy szerintem neki menni kéne a lakásból.D keres fel egy ügyvédet ö többet tudd erről mondani....de kérlek ne hagyd magad merj lépni,ez nem élet!!!!!(én tudom ,ebben nőttem fel.....)
2012. okt. 1. 11:51
 24/34 A kérdező kommentje:
Valószínű fogok lépni, sőt inkább azt mondom mostmár biztos, csak idő kérdése. Azt nem tudom, hogy a bíróságon ilyenkor miket vesznek figyelembe a gyerekekkel kapcsolatban, a lakásban örökösrészem van, szüleim halála révén, de mondom az a gond, hogy ő nem akar ám mozdulni semerre. Neki ez az állapot nagyon jó, hiszen megvan mindene.
2012. okt. 1. 11:56
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez már lerágott csont. A nők azt hiszik, majd megváltozik a pasi. Szülnek neki, hogy biztosan megváltozzon. Dehogy fog. Férfiként mondhatom, hogy nem fog. Csak az a baj ezekkel az önelégült nőkkel, hogy azt hiszik, majd ők aztán megváltoztatják. Aztán meg mennek a pszichiátriára, meg falják az antidepresszánst.

Kérdező, a hülyeségedért megfizettél és még sajnos fogsz fizetni.

2012. okt. 1. 11:59
 26/34 A kérdező kommentje:
Azt megkérdezhetem, hogy miért lennék én önelégült? Azért mert próbáltam családanyaként eltűrni egy ember kilengéseit, ütéseit, ivászatát, és megalázását? Gondoltál már abba, hogy ha ezt veled csinálnák, hogyan viselnéd?
2012. okt. 1. 12:03
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit erősen fogalmazta meg az utolsó válaszoló, de alapvetően igaza van. Azt írtad már a gyerekek születése előtt is agresszív volt. Ilyen embernek nem szabadott volna gyereket szülni és tűrni.
2012. okt. 1. 12:42
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Én ebben nőttem fel a testvéreimmel. Hogy apám milyen, az egy dolog, de hogy anyám, aki elvileg szeret minket, hagyta, hogy ebben nőjünk fel...

Ha nem lépsz, azzal nem csak magadnak ártasz. A gyerekeid is meg fognak gyűlölni, azt fogják látni, hogy az anyjuk egy nagy nulla, akivel bármit meg lehet tenni.

Sosem lesz normális viszonyom anyámmal. Sosem tudnám rábízni a gyerekeimet. Se magát, se minket nem védett meg sosem. Pedig még az utcára is mentünk volna vele, az is jobb lett volna.

2012. okt. 1. 14:51
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a 28ast, nagyon igaza van!

Bármi jobb annál, minthogy így nőljenek fel a gyerekeid. Azt akarod, hogy lelki nyomorékok legyenek a gyerekeid? El akarod szúrni az életüket? Depressziós, zárkózott, félős, kapcsolatra képtelen embereket akarsz nevelni belőlük? Vagy hogy ezt a viselkedést vegyék át és valaha majd a saját családjukban is erőszakosak legyenek? A saját gyerekeid meg fognak vetni azért, amit velük tettél!

Menekülj, jelentsd fel, tegyél valamit könyörgöm!!!

2012. okt. 1. 16:24
 30/34 anonim ***** válasza:

Az ilyen ANNYIRA nem változik meg, hogy én az első randi előtt is ha meglátom már a rá utaló jeleket, elkerülöm az illetőt, szóba sem jöhet semmilyen kapcsolat.

Te pedig tapasztalatból tudhatod, hogy 13 év alatt sem változott meg. Persze, hogy nem akar válni, szüksége van arra, hoyg uralkodhasson valaki felette. Hatalomfosztottsági érzéssel él, amit állandóan kompenzálnia kell valakin - csak hogy másokkal egyenrangúnak érezhesse magát egy darabig. De mivel a hiányérzet őbenne van, időről időre újra bántania kell valakit ahhoz, hogy kielégítő közérzete legyen. Ha gondolod, ajánlok majd irodalmat erről, de a nane.hu oldalon is van jópár. Most este is felhívhatod őket (10-ig), hogy mit javasolnak. A férjed bűnöző, és szabadságvesztést fog kapni. Ő járhat rosszul csak, ha feljelented, ezrét hiteget avval, hogy Te jársz rosszul - evvel akar távol tartani attól, hogy rendőrségre menj és segítségért. FÉL!

2012. okt. 1. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!