Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz döntés? 13 éve élek együtt a férjemmel, van kettő közös gyermekünk. A probléma nálunk az, hogy alkalmanként megver, kötözködik, nem az a békességkereső ember, mindent irányítani szeretne.
Figyelt kérdés
Én többször felvetettem neki egy-egy eset után, hogy nem akarom tovább ezt a házasságot, mert nem jövünk ki egymással, de ő hallani sem akar róla. A legutóbbi verésnél elmentem orvoshhoz, mert úgy ütött meg, hogy vérzett a fejem, vetettem látlelet. Mégsem merem megtenni a következő lépést, mert félek a következményektől, hogy mit fog tenni. Valaki járt már hasonló cipőben?2012. okt. 1. 10:47
12/34 A kérdező kommentje:
Amikor a válásról beszélek neki, annyit mond, hogy soha nem fogok tőle megszabadulni, és hogy nem fogja annyiban hagyni, a gyerekekkel jó viszonya van, de ők is tartanak tőle.
2012. okt. 1. 11:04
13/34 A kérdező kommentje:
A lakás kettőnké 50-50%.
2012. okt. 1. 11:14
14/34 anonim válasza:
A nők azt hiszik, hogy a férjük megváltozik, de tévednek, a férfiak azt hiszik, hogy a feleségük sosem változik meg, de tévednek. Ez az igazi tragédia. Válj el, esetleg ha kell, használd a látlelet!
15/34 anonim válasza:
Akkor kirakni nem lehet. Ki kell fizetned vagy el kell adnotok a lakást.
16/34 anonim válasza:
A következő verésnél jelentsd fel.
17/34 A kérdező kommentje:
Én nem akarom megvárni a következőt, semmilyen úton módon. Elég volt belőle. A lelki terrorjaiból is. Próbálom a lehető legsérülésmentesebben intézni, és a gyerekek jelenléte nélkül.
2012. okt. 1. 11:19
18/34 anonim válasza:
2-es vagyok. Sajnos már akkor ott kellett volna hagyd amig nem volt gyerek, nem is tudom felfogni, hogy voltál képes elviselni annyi éven keresztűl. Állandó rettegés, ma megüt vagy nem. 3-as te pedig ne részletezzem, hogy merre vedd be a kanyart, biztos te is egy állat vagy. Nekem is volt valamikor egy udvarlóm aki borzalmas féltékeny volt, pedig okot se adtam rá és egyszer keménnyebben megfogta a karom, na ez volt neki az utolsó találkozása velem. Kell legyen valamilyen egyesület vagy segélyvonal akik a bántalmazott nőkkel foglalkoznak, kérj segitséget tőlük.
19/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket, szét fogok nézni az oldalon, úgy látom sok hasznos infóval fogok gazdagodni. Mégegyszer köszönöm!
2012. okt. 1. 11:25
20/34 anonim válasza:
Válj el, de gyorsan. Amúgy ha nálad marad a két gyerek, van esélyed a házhoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!