Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz döntés? 13 éve élek együtt a férjemmel, van kettő közös gyermekünk. A probléma nálunk az, hogy alkalmanként megver, kötözködik, nem az a békességkereső ember, mindent irányítani szeretne.
JAVÍTOK:
... hogy uralkodhasson valaki felette ; helyette: valaki felett! :)
Mindenkinek köszönöm segítő szándékú véleményét, és hogy végre helyrerázták a fejem!
Köszönöm mégegyszer!
Kedves Kérdező!
Nekem is kb. 12 éve ilyen a házaséletem. Bár eleinte csak kisebb vitáink voltak, amik hamar elrendeződtek. Olyan házasság, ahol nincs vita, nem létezik. Szóval, így ment ez pár évig. Fiam születése után kezdődtek el a komolyabb viták és csaták,7 évvel ezelőtt. Még akkor is " csak" szidalmazott, átkozott- természetesen a szüleimmel és az egész rokonságommal együtt. Aztán elcsitultak a kedélyek. Három évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy jöhet a kistestvér. Kb. 9 hetes terhes lehettem, amikor elhalt a babám. Megműtöttek. Majd újra és újra elvesztettem egy babát. Na itt aztán beindult a lavina- nem vagyok képes még egy gyereket kisz...ni, nem is vagyok nő, selejtnek és egyéb más nyalánkságoknak nevezett.Közben kivizsgáltak, kiderült, szív alakú a méhem, ezért mennek el a babák. Vállaltam még egyet, őt spontán vesztettem el. Be kellett vinnie a klinikára az orvosomhoz- az egész 70 km- es úton végig káromkodott és átkozódott. Azt már nem is teszem hozzá a történethez, hogy a drága szülei is uszították szép csendben, amit persze letagadtak. Szóval kb. egy hete lehetett, amikor is nagyon be akarta már bizonyítani férfiúi mivoltát - és mivel " ellent mertem neki már megint mondani", " ágáltam", ezért nekem jött és a torkomat szorongatta- amiből "sajnos" semmi nem látszik. Tegnapi nap folyamán megint megvédtem magam a szóbeli támadásaitól, ezért hátba vágott. És még a történet végére teszem, hogy a saját gyerekére azt mondta, hogy sz..csimbók, meg kis g..i, mert nem beszélt vele telefonon, hanem kinyomta. És még sztorizhatnék, de kevés a hely. Most házat keresek és várom, hátha ki tud fizetni. Ha csak szeretnéd kiönteni a keserűséget, írj privit és megadom az e- mail címem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!