Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok kizárólagos felügyeleti jogot kapni?
Nem tudom hova forduljak ezzel a problémával! Kislányom már elmúlt 3 éves, az apja 3 évig nem törődött vele. Azzal az indokkal, hogy a családjáért tesz mindent folyton hátat fordított nekünk és netezett a hülye haverjaival. Dolgozni nem akart, az én Gyed-emből éltünk. Amikor elköltöztünk tőle, rájött hogy volt egy családja és mindenáron vissza akart szerezni minket, de ezzel csak rontott a helyzetén, mivel teljesen ránk telepedett: folyton hívogat és a lassan 4 éves kislányát számon kéri, hogy miért nem beszél vele telefonon!!!! Neki inkább csak a csicskása hiányzik aki mindent odatolt neki, és most rájött, hogy nem tud irányítani. Ez rettenetes problémát okoz neki, hogy nem ő mondja meg, hogy mikor viheti el a lányát.
Tudom hogy az apja, és eszem ágában sincs eltiltani tőle, csak szeretném, ha normális keretek között vinné el, és nem akkor, amikor ő úgy gondolja. Főleg, hogy nem törődik egy gyerek időbeosztásával és csak azért hogy engem bosszantson mindig később hozza haza. Már többször is mondtam neki, hogy ezzel a gyerekének tesz rosszat, de nem érti és jót mosolyog rajta! Egyszerűen nem értem, miért akarja olyan görcsösen a gyerekét, ha nem az ő érdekeit tartja szem előtt, hanem a sajátját! (?)
Sajnos normálisan nem lehet vele beszélni, mert ha lehetne, akkor nem itt tartanánk!
Hova tudok fordulni ezzel a problémával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!