Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van olyankor, ha én nem egyezem bele a tartásdíj összegébe válópernél?
érdekes, hogy azokat a válaszokat, ahol nem a nőnek kedveznek már húzzátok is lefelé.
nos, ezek szerint ügyvédje válogatja, hogy ki meddig megy el.
a 20%-ot aki ennyire biztosra írja nyilván nem olvasta a CSJT-t, különben tudná, hogy 15-25%.
A magánnyomozót pedig nem én találtam ki, egy ügyvéd mesélte, hogy bizony, ilyen is van.
Egyébként pedig nem kell hozzá még az sem - ha kilép a hivatalos fizetéséből, és kézbe kapja, az életszínvonala nem hiszem, hogy drasztikusan csökkenni fog - márpedig akkor egyértelmű, hogy a keresete megvan. max. kap még egy jó kis nav vizsgálatot.
szóval valamelyikünk a válaszolók közül nem a valóságban él.
Te kérdező, meg döntsd el, hogy kinek hiszel.
Azért egy ügyvéddel konzultálj, hogy mennyire reális az elvárásod.
Abban kb. egyetértett mindenki, hogy gyerekenként 30-40 ezer havonta.
Ja, a bírósági ítéleten 2 évig nem lehet változtatni, és közjegyző által végrehajthatóvá tehető.
ha házasok voltatok, kötelező a bontóper. ott pedig a bíró dönt - ha van közös megegyezés, általában jóváhagyja, ha nincs, akkor ő dönti el.
azaz nem tudnak két tanú előtt megegyezni (valaki írta.)
ha még tanul a nagyobbik gyerek, akkor utána is kötelező a gyerektartást fizetnie, úgy tudom. De ez úgy működik, h megnézik, he kb. mennyi a gyerekek eltartási költsége, és ezt osztják fel arányos részben. Elmesélem, h a szomszédéknál mi a helyzet.
Gyermekelhelyezési per, és anyuka úgy gondolja, h apuka külföldön dolgozik(csak gondolja, egyéb következtetésekből), és valami ismerős ismerősétől hallotta, hogy valakinek válópere van, és apuka kint dolgozik, anyukának meg megítéltek 60.000 ft gyerektartást. Namármost, egy db gyerek eltartása nincsen 120.000 ft egy hónapban, kivéve persze, ha aranybugyi van a gyereken, de ő tutira vette, h annyit fog kapni egy gyerekre. Aztán persze volt a kopp....Csak abban az esetben ítélnek meg ekkora összeget, ha a felek megegyeznek, és apuka vállalja ezt az összeget. Így a te férjednek 3 gyerekre szerintem úgy 40.-50.000 ft-ot kellene fizetnie.
40-nél többre ne számíts. A gyerek költségei számítanak.
De hogy érted azt, hogy csak vajaskenyeret tudsz nekik adni? Neked ennyire nincs pénzed?
Havi 30-ból bőven megvan az étkezése is a gyerekeknek, meg a rájuk eső rezsi is.
Munkanélküli vagy? Vagy mi a gond? Kapni fogsz emelt családit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!