Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhasználható-e a bíróságon tartásdíj per esetén olyan e-mail, amiben az alperes arról mesél, hogy milyen sokat keres, miközben vállalkozóként 40ezer forintra jelentette be magát?
1. Privát emailt nem szabad nyilvánosságra hozni, metr ez a levéltitok megsértése, és büntetendö.
2. Ez nem számit bizonyitéknak, mert nem hivatalos elismervény.
3. Az, hogy házat vett, nem jelenti azt, hogy utána is van pénze, vagy jövedelme.
4. Ugyanez érvényes a nyaralásra, lehet, hogy évekig gyüjtött rá, de ha ezelött X hónappal még jutott volna is rá, attól még a mostani fizetése lehet jóval kevesebb is.
Ez mind nem is lenne baj, ha a megítélt összegen kívül azért támogatná a fiát. Úgy értem, hogy nem konkrétan a kezedbe adja az összeget hanem ő is vásárol bőven a gyereknek.
Ha viszont a saját gyerekétől ennyire sajnálja a pénzt akkor meg van a véleményem.
Pontosan, amit a 2. válaszoló írt.
Miután megvettem a lakásomat 1 éve, alig maradt pénzem, pár hónapig nem túl jól éltem.
Ha nem feketén dolgozott, akkor a bíróság kérhet igazolást a jövedelméröl Németországból is.
De azzal semmire sem mégy, hogy ezelött mennyit keresett, gyerektartást az aktuális nettó keresetböl számolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!