Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhasználható-e a bíróságon tartásdíj per esetén olyan e-mail, amiben az alperes arról mesél, hogy milyen sokat keres, miközben vállalkozóként 40ezer forintra jelentette be magát?
Azért kíváncsi lennék, hogy egy apa hogy tudja ennyire meggyűlölni a saját gyerekét?
De ha csak egy ilyen lenne, nem szólnék semmit. De itt minden második apa azon rinyál, hogyan csökkenthetné a gyerektartás díját.
MINDEN felhasználható bizonyítékként!
Óriási tévedés azt állítani, hogy a magántitok megsértése lenne, ugyanis ez egy hivatalos eljárás.
A kérdező jogosan teszi fel a kérdést, a válasz pedig egyértelmű IGEN!
Felhasználható minden bizonyítékként.
Az általam vitt ügyekben fel is használtunk ilyen, sőt még " rázósabb " bizonyítékokat is, és a bíróság elfogadta.
# 9
És amíg együtt éltetek nem zavart, hogy egy olyan emberrel élsz együtt, akiben annyi felelősségtudat nincs, hogy 3 kölyök után egy fillér tartásdíjat sem fizet?
Esetleg akkor még örültél is, hogy több marad nektek?
Nahát, most ez van, ezt kell szeretni.
"És amíg együtt éltetek nem zavart, hogy egy olyan emberrel élsz együtt, akiben annyi felelősségtudat nincs, hogy 3 kölyök után egy fillér tartásdíjat sem fizet? "
Én is ezen gondolkoztam, hogy miért nem zavarta.
Kedves utólsó!
Mondtam én, hogy akkor sem támogatta Őket? Az én hatásomra vette fel velük a kapcsolatot és az én hatásomra kezdte el támogatni is őket. Azért mert nem az én gyerekeim még nem vettem volna ki a kenyeret a szájukból. Persze gondolom magadból indulsz ki, hogy ilyet feltételezel rólam. Előbb kérdezz és nézz magadba! Utána lehet ítélkezni mások felett.
Milyen szar alak!
Amúgy a házasság ideje alatt szerzett minden vagyon közös vagyon, szóval az a ház is.
Tereszd csak elő bizonyítéknak, legfeljebb majd nem fogadják be, a válás során nem fog ellened eljárás indulni!
Ügyvéd nélkül ne kezdj bele, - a gyerekért, a jövőjéért, ha jól látom te vagy aki felelősséget érez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!