Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerektartásdíjat 6 hónapra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tibor215321 kérdése:

Gyerektartásdíjat 6 hónapra visszamenőlegesen lehet emeltetni?

Figyelt kérdés
Leírom röviden miről van szó: volt feleségemnek rendszeresen 10éve fizetem a gyerektartásdíjat.2hete Beadta a kérelmet a bírósághoz emelést kér. Kaptam egy levelet amiben a volt nejem arra kéri a bíróságot az emelés benyújtásának napjától 6hónapra visszamenőleg kéri megállapítani az emelt összegű gyerektartásdíjat. ????? LÉTEZIK ILYEN? (Nem elmaradva vagyok amit 6hóra visszamenőleg lehet kérni.) Elmondtam neki nem tudok többet fizetni jelenleg mert megszűnt a munkám kölcsönökből fizettem neki az x összeget. most 4órás munkát találtam helyben 50e amiből 37-et kapok majd kézhez és van még 2kislányom jelenlegi házasságomból. Ilyenkor mennyit ítél a bíróság?

2012. jún. 5. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A 37 ezer 50 százalékának az egyharmadát kaphatja, többet nem. Ugyanis az 50 százalék három gyermekre oszlik. Persze fenyegethet, de nem kell komolyan venned. Neki nincs más fegyvere.
2012. jún. 5. 19:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi én is így tudtam. Csak nem térek magamhoz az ügyvédje ilyen okos vagy ő :)
2012. jún. 5. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Bepróbálkozik. A nők egy része már csak ilyen telhetetlen. Ügyvédre van pénze az általad fizetett tartásdíjból. Adj be egy ellenkérelmet a csökkentésre (6200 forintra) és indokold meg hogy a másik két gyerekedről is gondoskodnod kell.
2012. jún. 6. 09:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen köszi neked is beadtam egyből. Tudok igazolni visszamenőlegesen is mennyit kerestem.Remélem kijönnek környezet tanulmányra ide is és a volt nejemhez is lássák 10xjobban élnek.Rám akarja hárítani a lakástörlesztő részét ennyivel is több maradjon neki nyaralni a lányunk meg minden héten édesanyámnál köt ki legyen hova rakni mert tőlem tiltja.Csak így a gyerek szívja meg mert ellenem hangolja látod apád sajnálja rád a pénzt....

Nem bírja a jelenlegi feleségem mert fiatal és csinosabb. Vissza akart csábítani de nem sikerült neki lassan 10éve csinálja a feszkót.

2012. jún. 6. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!