Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az őszi szünetben és a téli szünetben hogyan vagyok köteles oda adni a kislányomat az apukájának? (szent este stb is érdekel)
Kedves 17:14
Igen,csak tudod ő rögtön visszavág azzal,hogy én zsarolom a kislánnyal.A legrosszabb az egészben,hogy a kislányom előtt teszi az undok megjegyzéseit és beszólásait.
Kértem őt,hogy mondjon le a lányunkról,de azt mondta beteg vagyok.Tudom,hogy ehhez nem volt jogom,de már a kislány sem szívesen megy az apukájához.
Nézd, letiltással is megkaphatod a gyerektartást. Vagy esetleg megpróbálhatnád, hogy kérd meg a kislányt (aki ugye már nem olyan kislány, hisz 5.-ik osztályos) hogy kérdezze meg miért nem fizet gyerektartást.
Az pedig jó, hogy viszi minél többet, és igaza van amikor azt mondja hogy gyesen vagy. De a gyerek miért nem akar menni? Nem mondja ő az apjának hogy most nem akarok? Azért van abban a korban hogy ilyet mondjon, még ha csak azért is mert nincs kedve...
szerintem ülj le vele és beszéljétek át a dolgokat.
különben meg szerintem nem az apukának van joga a gyerekhez, hanem a gyereknek van joga az apukához.
Viszont szerintem abban nincsen igazad,hogy én gyesen vagyok és akkor ezzel az indokkal vigye többet apuka?Vagy ezt hogy értetted?
Szerintem a gyerekláthatásnak semmi köze ahhoz,hogy nekem van babám.Ennyi erőből ő is többször elviheti és minden más apuka a gyerekét láthatáson kívül,csak,mert mondjuk van új barátnője?
Miért nem beszélsz vele erről? hogy unatkozik a gyerek, találjon ki dolgokat, programokat, egyebeket.
Nem bántásból írtam, de ha az én gyerekem lenne én is minél többször vinném, ha van baba ha nincs:) Veled sokkal több időt tölt így is, és nem akarnék kéthetenti vasárnapi apuka lenni. Persze arról, hogy nem fizet gyerektartást, no comment.
Próbáltam beszélni vele,de meg sem hallgat
Azt mondja ,hogy nekem ahhoz,hogy ők mit csinálnak és mit sem,semmi közöm.
Én sem akarom,hogy 2 hetente vigye csak a kislányt,csak szeretném,ha néha így lenne.Legalább néha.A mostani párom 3 szakban dolgozik és hétvégéken is jár,így elég kevés időt tölt velünk és a kislányommal is.
Mondtam neki a válásunkkor,hogy nem lesz 2 hetentei apuka,viheti többször is,de erről nem volt szó,hogy szerdai napokon,vagy éppen amikor ő azt akarja és minden 7 végén.Kérdőre von,amikor telefonál,hogy hol vagyunk,mert jött a kislányért.Ennyi durva csak a helyzet.Hosszú ideje csinálja ezt,és most be sokalltam.Pláne,hogy a kislányon is észre venni,hogy kedvetlenül megy.
Erre meg csak annyit mond az exem,hogy az apja és viszi.Nem hiszi el,hogy így gondolja a kislány.Biztos behülyítettem.
Pedig ez nem így van.Nem neveltem az apja ellen soha és nem is akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!