Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell feljelentést tennem a gyámhatóságnál az
exnejem ellen, amiért nem engedi elhozni a kislányomat?
Megbüntethetik amiért ezt teszi?
Figyelt kérdés
Gyermekem április 3-án lett 3 éves, és a végzés szerint 3 éves korától elhozhatom kéthetente az otthonomba.
Sajnos se exnejemmel, se szüleivel nem nem lehet szót érteni, így sajnos marad a hatósági intézkedés.
Tudom,hogy lefognak pontozni azért,amit írni fogok,de azért adnék egy tippet: ne fizesd a gyerektartást. Ha úgy van,vegyél a picinek ruhát,ételt,játékot. Gondolom az exednek ez nem fog tetszeni. Közöld vele,hogy majd fizetsz ha nálad lehet a kislányod. De gondolom belehet jelenteni,bár én nem vagyok ebben túl jártas.
2011. máj. 27. 22:40
2/24 anonim válasza:
láthatás akadályozása bűncselekmény, a rendőrségen lehet feljelentést tenni
2011. máj. 27. 22:41
3/24 anonim válasza:
nehogy az elsőre hallgass!!!!!!!!!! ha nem fizetsz, az szintén bűncselekmény és a volt nejed joggal tesz majd feljelentést ellened
2011. máj. 27. 22:42
4/24 anonim válasza:
Szerinted mi ismeretlenül mit írjunk?!Azt se tudjuk milyen a kapcsolatod az exeddel,illetve a kicsi lánnyal.Én biztos,hogy nem fogom azt tanácsolni,hogy menj a bíróságra.Miért is tenném?!Holott amikor én elváltam a férjemtől,a fiunk nem volt 3 éves,és szintén így voltunk,hogy csak az én lakásomban láthatta...amikor a kicsi betöltötte a 3. életévét,a volt férjem-volt annyira intelligens-megkérdezte,hogy szerintem elviheti-e,mert nem akarja,hogy a gyereke megijedjen az új környezettől,vagy attól,hogy én nem vagyok ott(pedig rendszeresen látogatta).Próbáld meg-a kicsi érdekeit szem előtt tartva-intelligens emberek módjára rendezni az ügyet(és ne egyből a hatósággal gyere,mert az senkinek nem jó,legfőképpen a lányodnak nem)
2011. máj. 27. 22:43
5/24 anonim válasza:
22.42-essel értek eggyet.
te szívod meg ha nem fizetsz.
jelentsd fel viszont továbbra is fizess.
jogsértésre nemlehet jogsértéssel válaszolni.
2011. máj. 27. 22:44
6/24 anonim válasza:
Arról nem is beszélve,ha nem fizetsz,akkor fel jelent és az Állam fizet helyetted és be hajtják!!Úgy, hogy ez elég rossz ötlet.
2011. máj. 27. 22:46
7/24 anonim válasza:
22:43 ha meg te lettél volna elég intelligens, akkor elengedted volna a 3 év alatti gyerekedet is a saját apjával
2011. máj. 27. 22:47
8/24 anonim válasza:
"Szerinted mi ismeretlenül mit írjunk?!Azt se tudjuk milyen a kapcsolatod az exeddel,illetve a kicsi lánnyal...."
a kérdésnek mi köze van az ismerettséghez?
ha a bíróság kijelentette a láthatósághoz való jogot akk az édesanyának kötelessége engedni.
ha az édesanya bebizonyítja h az apának semmi joga sincs és ezek után ír nah majd akk pampoghatsz.
kedves kérdező jegyezd meg a gyk íratlan szabálya h a nőnek van igaza bármi a kérdés. legközelebb fordítva tedd fel a kérdést vagy úgy h nem nevezed meg a szülők nemét.
am meg egy általános dolog: a kérdező mindig a saját javára csal szal ennyi erővel amit te mondasz minden gyk kérdést törölthetnénkXD
2011. máj. 27. 22:48
9/24 anonim válasza:
Jól van na. Most jól lehurrogtatok,amit meg is értek. De ha őt ezért rögtön megbüntetnék,akkor ő miért nem tehet semmit azért,hogy lássa a gyerekét? Fizetni joga,sőt kötelessége,de látni nem láthatja? Akkor ez hogy is van? Ő ugyan úgy az apja,és amint írtam: nem pénzzel támogathatja a lányát. Első voltam
2011. máj. 27. 22:49
10/24 anonim válasza:
első, értsd meg, hogy nincs igazad, ha nem fizet csak bajba kerül, a bírósági ítéletben nem pelenka van írva, meg kis ruha, hanem kp.
az apa joga a láthatás, a gyerek joga a láthatás, az apa kötelessége a gyerektartás, az anya kötelessége a gyerektartás összegét + még egyszer annyit a gyerekre költeni és a láthatást biztosítani
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!