Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell feljelentést tennem a gyámhatóságnál az exnejem ellen, amiért nem engedi elhozni a kislányomat? Megbüntethetik amiért ezt teszi?
Gyermekem április 3-án lett 3 éves, és a végzés szerint 3 éves korától elhozhatom kéthetente az otthonomba.
Sajnos se exnejemmel, se szüleivel nem nem lehet szót érteni, így sajnos marad a hatósági intézkedés.
ismerkedj az általános kapcsolattartási jogszabályokkal, itt az interneten is megteheted...
A gyermek állandó lakóhelye szerinti gyámhivatalba be kell menni és jelezni, hogy nem kaptad meg a gyermeket, ahogyan az ítéletben le van írva. A gyámhivatal megkeresi az édesanyát és kideríti, hogy miért nem kapod meg...
és ezekben minden benne van, ha tudsz a sorok között olvasni...
23:01 vagyok
majd elbírálja, hogy valóban nincs akadálya, hogy vihesd a kislányt, ha nincs akadálya, végrehajtásra szólítják fel az anyukát. Ha nem tesz eleget az ítéletnek (jogszabályoknak), pénzbírsággal is büntethetik mindenek felett. Én anyuka vagyok, legszívesebben én sem adnám oda, de minden rossz ellenére betartom a szabályokat, ennek ellenére mi vagyunk a szenvedő fél.
1 lépés gyámügy, 2 lépés tárgyalás amin határozat születik. Jogod van a gyerekhez ha nem 60ezer a nejednek a bírság. Ha a feje tetejére is áll akkor is elviheted a gyereket. Ha nem adja akkor a hatósággal fogsz érte menni, amit gondolom nem akar az exed már a gyerek pszihéje miatt sem. Még a büntetés végrehajtási intézetbe is be kell vinni a gyereket annyira joga van az apának hozzá. Kivéve ha gyilkolászott vagy erőszakoskodott.
Menj gyámügyre..... megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!