Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ANYUKÁK, volt párom el akarja vinni 1-2 napra 17-hó kislányomat láthatásra?
Bíróság mindenek előtt!
Amíg nincs papír a láthatásról, egyéb feltételekről, addig smafu picurka elvitele.
Nagyon szemét világot élünk...
te ismered....
de őszintén, szerintem még ha elváltak is, 50-50%ban köteles mindkét fél kivenni a részét a gyerekneveléstől, és nem fair kisajátítani...
pont annyi idős a pici hogy hamarosan az első emlékek rögzülnek a fejében, folyamatosan sok időt kellene mindkét szülőjével, arányosan eltöltenie.
én nem értek egyet azzal, hogy az anyák kisajátítják a gyereket. 3-4évesen ha addig nem ismeri meg, idegen lesz számára :-o
elrabolni nem rabolhatja el, nyilván. különben körözést adnak ki ellene...
és akkor már csak azt nem értem, hogy két felnőtt ember, akik annyira közel voltak egymáshoz, hogy szeretkeztek, sőt, megcsináltak egy gyereket, utána úgy viselkednek mint két idióta.... kommunikáció, könyörgöm... annyira bíztál benne hogy gyereket csináljon neked??????? de a gyereket már nem adnád oda, ami az övé... ez olyan furcsa :-o
A biróság a gyerekelhelyezési ügyeket sürgősséggel tárgyalja. Miért nem kértél fél év alatt végzést???
Viheti, nem tudsz mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!