Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ANYUKÁK, volt párom el akarja vinni 1-2 napra 17-hó kislányomat láthatásra?
Figyelt kérdés
fél éve élünk külön,nincsen semmilyen bírósági végzés.nem merem elengedni a kislányom mert még pici,ugy hallodtam 3 év korig csak anyai felügyelettel láthatja.ő minnél többet szeretne a gyerekével lenni.És ha tegyük fel elviszi és nem hozza vissza????? Hol lehet olyan papirt csináltatni,hogy a kislány velem van...SEGÍTSETEK HOGYAN MŰKÖDNEK EZEK A DOLGOK2010. nov. 21. 19:26
21/23 anonim válasza:
Sziasztok, én már válaszoltam egyszer, valahol az első oldalon.
Nekem az a véleményem, hogy van két teljesen egyforma eset, ami nem zavarja meg a gyereket érzelmileg, és javára válik mindenkinek:
1. elviszi a másfél évest a nagymama egy éjszakára. Jó a babának, mert a mamával lehet, jó a mamának, mert unokázhat, jó anyának, mert pihen, és tudja, hogy a baba jó kezekben van.
2. elviszi a másfél évest az apuka egy éjszakára... folytatásd lásd fent!
22/23 anonim válasza:
Aki nem tapasztalja meg a sajat boren, milyen az, mikor a ferfi a legszebb allapotaban a not megalazza, megcsalja , elhagyja, a legnehezebb idoszakban magara hagyja a kisbabaval, az nem tud hitelesen valaszolni ilyen temaban!Nem kivanom senkinek!En azt gondolom a gyereknek bekeben es nyugalomban kell felnini, es ez sajnos neha csak ugy lehetseges, ha az "apa" ha mar otthagyja a csaladot, akkor menjen vegleg!Az ilyen minden, csak nem apa!
23/23 anonim válasza:
Olvasgatom a hozzaszolasokat, es kozben habtik a szam! Annyira fajo az emberi ostobasag! Benne kell lenni egy helyzetben ahhoz, hogy az ember hiteles valaszt tudjon adni a kerdesre! En , megjarva egy troger apaval, nagyon at tudom erezni a problemat!Szomoruan tapasztalom, higy a legtrogerebb apaknak is milyen komoly jogaik vannak...Milyen apa az olyan, aki 7 eves kapsolatbol kozosen gyereket tervez, majd ezzel egyidoben 40 evesen egy 19 evessel mulatja az idot...majd mikor lebukik, fut fat igerve sir ri, majd szules utan 3 hettel a csaszaros tarsat es az ujszulott gyereket elhagyja, mert a 19 eves erdekesebb mint a feleloseg! Az ilyen aki erre kepes minden, csak nem csaladapa!Az ember joggal duhos, es felti a gyereket, vajon mire tud nevelni egy ilyen ember???A lathatast nem tiltanam, de az elvitelet igenis joggal ellenzem! Ne vigye a vedekezni nem tudo gyereket egy elmebeteg liba kozelebe, aki 7 honapos terhesen azzal traktalt, hogy gyerekestol ki akart nyirni! Annyi felelotlen , troger ,puhapocsu gyermeteg agyu hazug ferfi rohangal a vilagban,hogy felelmetes! Es az is, hogy megtudjak vezetni a not.... lehet az eszt osztani a gyerek erdekerol! De ebbe benne kell lenni! Amig a gyerek pici es tobb gondal jar, addig menekulnek a troger ferfiak, aztan mikor a no tul van a nehezen, az ejszakazason es a tobbin, es cuki mosolygos gyereket nevelt a bababol, mar a troger fajtanak is mindjart kell a gyerek! Persze a nehezebol nem kivanta kivenni a reszet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!