Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Asszonytartást meg fogja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asszonytartást meg fogja ítélni a bíróság ha kérem?

Figyelt kérdés
3 hónapos a babám most, így dolgozni nem tudok. a gyest és a családit kapom. azon felül árvaellátást kapok édesapám halála miatt. 21 éves vagyok. így hogy elhagyott a férjem az édesanyámmal és a hugommal élek. édesanyám ápolási segélyt kap (24ezer) és az özvegyi nyugdíjat és a hugom árvaságiját ami (54ezer összesen) 100m2-es családi házban lakunk, amit nagyon nehezen tartunk fenn. hiába áruljuk nem veszi meg senki. Mennyi esélyem van ezzel a körülménnyel h ítéljenek nekem asszonytartást? A férjemnek van állása és családi háza(igaz ez nincs az ő nevén).

#válás #bíróság #asszonytartás #nehéz körülmény
2012. nov. 13. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
90%

"nem azért írtam ki ezt a kérdést hogy engem minősíts"

Nem kell, már megtetted saját magad...

2012. nov. 16. 16:11
 62/73 anonim ***** válasza:
92%

"általában ahol ki lehet adni egy házat, ott eladni is. nem nagyon tudok olyan helyről, ahol eladhatatlan a ház, de az albérlők nyüzsögnének érte."

akik ezt lepontozták 20%-ra, azok segíthetnének, van egy üresen álló vidéki öt éve eladhatatlan házunk, keresnétek bele albérlőt? mert nyilván ennyire könnyű.

2012. nov. 16. 20:07
 63/73 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó én nem pontoztalak le de a szomszéd eladhatatlan lakásába 2. éve él 3. egyetemista albérleten. Szóval szerintem sem igaz teljesen amit írsz.
2012. nov. 16. 20:15
 64/73 anonim ***** válasza:
100%
Nem írta a kérdező, hogy hol van a házuk, ez alapján akármi feltételezhető (a miénk pl. 50 km-re van a legközelebbi egyetemi várostól, ráadásul az utcája is kezd trópusi hangulatot ölteni a szomszédok külseje alapján, hogy finoman fogalmazzak).
2012. nov. 17. 13:11
 65/73 anonim ***** válasza:
0%
Régi a kérdés, de az összes tetves válaszoló szégyellje magát. Nem, nem azért amit írt a gyűlölködő primitív többség, hanem AHOGYAN. Tisztkiv. Undorítóak vagytok.
2015. szept. 10. 19:46
 66/73 anonim ***** válasza:
na ha már sikerült felhozni ezt a régi kérdést, én is leírnám, hogy az évek óta eladhatatlan házat tavaly eladtuk :) remélem, kérdezőnek és mindenkinek is jól alakult az élete :)
2015. szept. 10. 21:00
 67/73 anonim ***** válasza:
21%

"próbálja meg eltartani, gondoskodni róla. Ez egy szülő feladata. Nem csak megcsinálni és megszülni kell. Azt a legkönnyebb."

Akárhanyadik válaszoló. Pontosan igazad van. DE az apára is vonatkozik! 3 honapos babával elhagyni valakit, utana meg tenni rá, hogy miből élnek meg, na az a szégyen!!! Akik meg azt írták hogy arra alapozni hogy az ember majd eltartja, azok is szégyelljék magukat! Igen, ha a gyerek 5-10,akárhány éves akkor nyilvan első gondolat hogy hova megy dolgozni anya, vagy addigra már dolgozik, de egy ilyen picivel elég trauma hogy magára maradt és oldjon meg mindent egyedül, amit közösen vállaltak! Ezt tíz éve is igy gondoltam es most is :az a férfi aki elhagyja a babájat és a nőt aki neki szül, nem ember!!!!

2017. márc. 31. 20:27
 68/73 anonim ***** válasza:
59%

" és a nőt aki neki szül," - utolsó, ez még mindig a világ legrosszabb dumája. A nő szinte mindig vagy magának szül, vagy - jó esetben - kettőjüknek, tizedszázalék legfeljebb, ahol a nő úgy szül, hogy kifejezetten a férfi akar gyereket - és neki szül - a nő meg nem. Ilyen esetben meg igen gyanús, hogy nem volt meg igazán az a közös akarat se.

Én meg már tízen-éve is úgy gondoltam, hogy senkivel nem maradnék együtt azért, és senkit se tartanék el azért, mert szült egy gyereket.

2017. ápr. 1. 19:39
 69/73 anonim ***** válasza:
0%
Nem "egy gyereket" szülne, hanem a te gyerekedet... egyébként ne tudd meg, mekkora szívás ez nőként, egy férfi bármikor kiléphet azzal, hogy inkább csak küldi a pénzt meg kéthetente elviszi a gyereket, de ha én tenném, abból botrány lenne, illetve ha nem akarok gyereket, abból is botrány van, mert "milyen nő az ilyen"...
2017. ápr. 2. 06:41
 70/73 anonim ***** válasza:
56%

#69, az én gyerekem is egy gyerek... ahogy van egy rakat férfi, aki kifejezetten örülne annak, ha nála lenne a gyerek elhelyezve, és a nő fizetné a tartásdíjat, és gyakorolná kapcsolattartási jogát - apró nüansz, hogy a nők a legrosszabb tartásdíj-fizetők, csak a férfiak általában örülnek, hoy hozzájuk került a gyerek, és nem rohangálnak gyámügyre meg rendőrségre az elmaradozó tartásdíjért.

Másfelől azt is gondolom, hogy egy gyereket nem akaró nő hamarabb talál ezt elfogadó férfit, mint egy gyereket nem akaró férfi ezt elfogadó nőt. (a férfiak cc. 90%-a elfogadja, ha a nő nem akar gyereket, a nők fele viszont válni rohan, ha a férfi nem akar...)

A topicra meg újólag csak annyit, hogy "asszonytartás" - szerencsére - NINCS, házastársi/élettársi tartás van.

2017. ápr. 2. 20:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!