Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Asszonytartást meg fogja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asszonytartást meg fogja ítélni a bíróság ha kérem?

Figyelt kérdés
3 hónapos a babám most, így dolgozni nem tudok. a gyest és a családit kapom. azon felül árvaellátást kapok édesapám halála miatt. 21 éves vagyok. így hogy elhagyott a férjem az édesanyámmal és a hugommal élek. édesanyám ápolási segélyt kap (24ezer) és az özvegyi nyugdíjat és a hugom árvaságiját ami (54ezer összesen) 100m2-es családi házban lakunk, amit nagyon nehezen tartunk fenn. hiába áruljuk nem veszi meg senki. Mennyi esélyem van ezzel a körülménnyel h ítéljenek nekem asszonytartást? A férjemnek van állása és családi háza(igaz ez nincs az ő nevén).

#válás #bíróság #asszonytartás #nehéz körülmény
2012. nov. 13. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
79%

"100m2-es családi házban lakunk, amit nagyon nehezen tartunk fenn. hiába áruljuk nem veszi meg senki"

"anya meg hugom elmentek volna bérházba, vagy panellakásba, hogy kevesebb legyen a rezsi. de így nem tudjuk hogy megoldani."

Kérdés és válasz, egy kicsit ellenmondás, nem értem az eladást, hogy befolyásolja, hogy egyedül maradtál.

100%, hogy nem kapnál asszonytartást. Ha 15. évig otthon lettél volna mint hivatásos anya és ebbe az apa írásba beleegyezett volna akkor kaptál volna, de 3. hónapra senki nem fogja megítélni.

2012. nov. 13. 19:59
 42/73 anonim ***** válasza:
82%
A ferjednek mennyi a havi netto keresete?? GYerektartast azt 100% hogy megiteli a birosag, de asszonytartast nem fogsz kapni. MIt tanulsz meg nappali tagozaton?? Egyetemre vagy föiskolara jarsz?? Menj at levelezöre es amellett tudsz dolozni, anyukad otthon van tudna vigyazni a kicsira. Legalabb egy 6 oras munkahely is jo lenne.
2012. nov. 13. 20:32
 43/73 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk nem asszonytartás hanem rokontartás van ami akkor jár ha valaki tartosan munkanélküli te nem vagy az hisz ha megoldod a gyerekelhelyezést már találhatsz melót.
2012. nov. 13. 20:48
 44/73 anonim ***** válasza:
87%
ugy kell tenned ahogy minden igazi okos no tenne.Kiadsz egy szobat a hazbol ez bevetel .Elmesz dolgozni gyereket anyadra hagyod.Ez a legegyszerubb nem lehet az exekbol elni Ha nem tudod eltartani magad es gyereked akkor a gyereknek az apjanal a helye.Aki akar tud dolgozni csak erre szamits magadra
2012. nov. 13. 21:03
 45/73 anonim ***** válasza:
77%

Neki lehet állni örömködni és dől a pénz. Így is a pénzért tetted szét a lábad és szültél gyereket, most is csinálhatod, csak gyerek nélkül.

A gyereknek jár a támogatás, nem az anyukának. A gyereknek! Nem a házra, nem a hitelre, nem a rezsire. A kérdező nem is arra költi a gyerektartást, amire kell.

A férjednek van állása és családi háza. Kéne a fizuja meg a háza, lehetőleg kp-ban, mi?

Egyetemre? Merész kérdés volt valaitől, szerintem a nyolc általánost járhatja. :)

2012. nov. 13. 21:16
 46/73 anonim ***** válasza:
81%
Az ilyen nők miatt ég a pofám a női nem nevében. Egyre elterjedtebb, hogy "a pasim szerezzen házat meg kocsit, én meg beemelem a seggem a készbe és lebabázok, hogy ne rakhasson ki". Tanuljátok már meg, hogy gyereket akkor kell vállalni, ha egymástól függetlenül egyedül is el tudnátok tartani. Nemcsak mert szétmehet a házasság, hanem mert bármikor bejöhet egy hirtelen munkanélküliség, betegség, stb. és akkor cseszheted a "más pénzére vállaltam gyereket" tervedet.
2012. nov. 13. 21:45
 47/73 anonim ***** válasza:
75%

Gyes=25650

csalási:13700

gyerektartás ha apuka olyan jól keres 20.000

árvasági:25000

ápolási segély:24000

özvegyi + a húgod árvaságija:54 ezer

Összesen:162350Ft, komolyan még mit vársz?

Ja és mellékesen ha ápolásin van anyukás akkor valakit ápol akinek rokkant nyugdíja is van. Ápolási segély mellett lehet 6. órában dolgozni vagy maradjon ő otthon a gyerekkel te meg estin fejezd be a sulit munka mellett.

2012. nov. 13. 21:56
 48/73 anonim ***** válasza:
97%

Kedves Kérdező, abszolút normális hangnemben szeretnék neked írni!

Itthon házastársi tartásnak hívják ezt a formát. Ez több országgal ellentétben (USA, Olaszország) nem függ a házasság alatti életszínvonaltól és a te esetedben biztos vagyok benne, hogy nem ítélné meg a bíróság.

Általában ennek akkor van helye, ha például baleset vagy betegség következtében a volt házastársa tartósan önhibáján kívül munkaképtelenné válik.

Ez a te esetedben nem áll fenn, ráadásul az anyukáddal élsz együtt , különböző támogatásokat, segélyeket kapsz és egy viszonylag nagy házban, és a jog szerint lehetőséged van elmenni dolgozni. Így nem ítélnék meg neked.

Ami jár a gyerekednek az a gyerektartás.

Amúgy érdekelne, hogy mennyi a férjed fizetése.

2012. nov. 13. 22:17
 49/73 anonim ***** válasza:
73%

arra vállalt gyereket, hogy a férje burzsuj! hát ezen szakadtam.

annyi eszed van, drága kérdező, mint egy marék molylepkének!

persze, meg egy hét all inclusive a Maldív szigeteken, azt is megítéli a bíróság, ha kéred! :DDDD

más 120 ezres fizu mellett évekig tipródik, h vajon merjen-e gyereket szülni, te meg nulla munkaviszonnyal a hátad mögött a csóró családod nyakára odaszülöd azt a csóri kölyköt.

hihetetlen, hogy ezek szaporodnak, az értelmes ember meg lelép ebből az országból...

2012. nov. 13. 22:17
 50/73 anonim ***** válasza:
82%

De ez a legjobb

"A férjemnek van állása és családi háza(igaz ez nincs az ő nevén)."

Az elsőben nem tudom téged mi akadályoz, a másodikra pedig csak annyit, hogy neked is van igaz félig a banké.

2012. nov. 13. 22:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!