Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Asszonytartást meg fogja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asszonytartást meg fogja ítélni a bíróság ha kérem?

Figyelt kérdés
3 hónapos a babám most, így dolgozni nem tudok. a gyest és a családit kapom. azon felül árvaellátást kapok édesapám halála miatt. 21 éves vagyok. így hogy elhagyott a férjem az édesanyámmal és a hugommal élek. édesanyám ápolási segélyt kap (24ezer) és az özvegyi nyugdíjat és a hugom árvaságiját ami (54ezer összesen) 100m2-es családi házban lakunk, amit nagyon nehezen tartunk fenn. hiába áruljuk nem veszi meg senki. Mennyi esélyem van ezzel a körülménnyel h ítéljenek nekem asszonytartást? A férjemnek van állása és családi háza(igaz ez nincs az ő nevén).

#válás #bíróság #asszonytartás #nehéz körülmény
2012. nov. 13. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
91%
En nem becsmereltelek, csak erdekelt, hogy a nullara hogy lehetett gyereket vallalni? Miert volt annyira surgos munkaviszony nelkul a gyesre szamitva szulni. Most iszod a levet. Nem fogsz asszonytartast kapni. Menj el dolgozni.
2012. nov. 13. 16:44
 12/73 anonim ***** válasza:
93%
Akkor sem érte, hogy egy házas ember hogyan kaphat árvaságit, de mindegy, nem ez a kérdés. 170 ezer csak a ház? Hitel van rajta ezek szerint? Meglehetne esetleg próbálni kiadni egy családnak, míg ti egy lakást vesztek ki közösen, ezzel a rezsiköltséget csökkenthetitek. Egyébként meg tényleg menj el dolgozni, ha nincs más megoldás, azt a gyereket fel kell nevelni.
2012. nov. 13. 16:44
 13/73 anonim ***** válasza:
100%
Az faxa.
2012. nov. 13. 16:45
 14/73 anonim ***** válasza:
41%
Magyarországon nincs asszonytartás. Ez amerikában van, sajnos nem ott lakunk...
2012. nov. 13. 16:45
 15/73 anonim ***** válasza:
94%
Ha a párod jó anyagi helyzetben vagy, te meg jövedelem nélkül tengődsz anyád nyakán, és a házat is alig tudjátok fentartani, akkor nem te fogsz asszonytartást kapni, hanem a férjednek ítélik a gyereket.
2012. nov. 13. 16:46
 16/73 A kérdező kommentje:
De van magyarországon asszonytartás. de azt nem tudom hogy csak akkor ha az asszony rokkant, vagy munkaképtelen.. stb. vagy jelen helyzetben is.. ez a kérdésem
2012. nov. 13. 16:48
 17/73 anonim ***** válasza:
78%
Max azt még megpróbálhatod, hogy a férjednek elmondod, hogy nem tudod, hogyan fogod eltartani a gyereket. Lehet neki kell majd felnevelje. Ha már megcsinálni megtudta, neki sem volt több esze mint neked, és tényleg jól keres, akkor hátha megijed és több pénzt ad önszántából. Bár nem vagyok híve a pumpáljuk a másikat meg módnak, de a gyerek érdekeit szem előtt tartva a tisztességtelenség is egy megoldás, és ő is hibázott, most akkor viselje a következményeket. Persze te ismered az apát, mennyire ijedne meg ettől.
2012. nov. 13. 16:52
 18/73 anonim ***** válasza:
89%
21 évesen valaki már túl van a gyerekszülésen (a semmire) és egy váláson... hú, de unalmas életem van. Valóban nem kell téged minősíteni a döntéseid miatt, végül is aki ostoba, attól hogy várjon az ember okos döntéseket?
2012. nov. 13. 16:52
 19/73 anonim ***** válasza:
71%

Ez nem Amerika! Ilyen alapon a férj meg férjtartást követelhetne.

Aki képes dolgozni, annak szerencsére még nem ítél a bíróság asszonytartást.

2012. nov. 13. 16:53
 20/73 anonim ***** válasza:
76%
Én nem tudok róla, hogy lenne asszonytartás Magyarországon, de ha van is, a te esetedre biztosan nem vonatkozik! Akkor nagyon sokan kapnák, amiről, ugye te se hallottál?!
2012. nov. 13. 16:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!