Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Asszonytartást meg fogja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asszonytartást meg fogja ítélni a bíróság ha kérem?

Figyelt kérdés
3 hónapos a babám most, így dolgozni nem tudok. a gyest és a családit kapom. azon felül árvaellátást kapok édesapám halála miatt. 21 éves vagyok. így hogy elhagyott a férjem az édesanyámmal és a hugommal élek. édesanyám ápolási segélyt kap (24ezer) és az özvegyi nyugdíjat és a hugom árvaságiját ami (54ezer összesen) 100m2-es családi házban lakunk, amit nagyon nehezen tartunk fenn. hiába áruljuk nem veszi meg senki. Mennyi esélyem van ezzel a körülménnyel h ítéljenek nekem asszonytartást? A férjemnek van állása és családi háza(igaz ez nincs az ő nevén).

#válás #bíróság #asszonytartás #nehéz körülmény
2012. nov. 13. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
88%
Ne haragudj, de mi kellene még az adófizetők pénzéből? Még egy fillér adót nem fizettél, de máris háromfajta támogatást kapsz, de még ez sem elég, munka nélkül minden nélkül még asszonytartást is szeretnél! Felháborító!! Elmész te a ...-ba! Kit érdekel, hogy mekkora házat kell fenntartanotok? El kell menni dolgozni!
2012. nov. 13. 16:57
 22/73 anonim ***** válasza:
79%
"arra vállaltam gyereket, hogy jó anyagi helyzetben volt a párom" Tipikus mai nő. Most már megértem, hogy otthagyott. Ezek szerint neked a pénze kellett nem ő. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy asszonytartást akarsz. Ez a dolog csak egy pénzéhes nőnek jut eszébe, becsületes nő válás után nem az exéből akar élni.
2012. nov. 13. 16:58
 23/73 A kérdező kommentje:
úgy látom itt csak a mocskolódás megy, a válaszolás nehéz.. tisztelet a kivételnek, de a jelenlegi lelkiállapotonak most ez pont nem hiányzik... sziasztok
2012. nov. 13. 17:02
 24/73 anonim ***** válasza:
80%

Először azt hittem, hogy ez valami provokatív kérdés.

Nem jár semmi ilyen tartásdíj.

A segélyek teljes kavalkádját veszitek fel:

-GYES

-Családi (gyerek után, saját magad után)

-ápolási segélyt kap (24ezer)

- és az özvegyi nyugdíjat

-nappali tagozat miatt utazási kedvezmény

Amit még nem írtál de valószínüleg kapsz:

-Gyerektartás-lakásfenntartási támogatás

-Átmeneti segély

-beiskolázási támogatás

-egyéb önkormányzati segélyek a gyerekre hivatkozva.

-STB, STB, STB,

Összesen csak segílyekből kb. 200 000 Ft körül szedtek össze úgy , hogy senki nem dolgozik.

Most komolyan a komplett jövődet segélyekre meg támogatásokra akarod alapozni?

-Hány napot dolgoztál ezért egyáltalán?

-Hogy lehet egy ház lakhatási költsége 170 000 Ft?????

- Minek laktok 100 m2 –es házba, mikor kisebb is elég lenne , kisebb költségekkel? (ha nem tudjátok eladni, adjátok ki addig is)

-Menjél dogozni, a két családtagod vigyázzon a gyerekre.

-Hol a gyerek apja?

Most itt meg is válaszoltad azok kérdését akik nem akarnak házasodni. (Emiatt el is mentem a kérdést)

FELHÁBORÍTÓ!!!!! Sajnos ilyen emberekkel kell egy országban lakni.

2012. nov. 13. 17:11
 25/73 anonim ***** válasza:
13%
Ne bántsátok a kérdezőt, nem mehet el a kisbabája mellől dolgozni. Próbálj beszélni az exeddel, hogy amíg nem dolgozol adjon több pénzt, mert sokba kerül a gyerek és nem csak te csináltad ő is ott volt. Nincs ebben semmi rossz, hány olyan házasság van, ahol a pasinak van mindene a nőnek meg semmije, attól még lehet rendes, nem mindenki tehet arról hogy mije van vagy nincs.
2012. nov. 13. 17:13
 26/73 anonim ***** válasza:
73%

Lehet gyűjtést kellene szervezni....

:)

2012. nov. 13. 17:13
 27/73 anonim ***** válasza:
92%
De elmehet vagy anyuka vagy hugica... valaki csak tudna dolgozni 3 emberből...
2012. nov. 13. 17:14
 28/73 anonim ***** válasza:
87%

Semmi esélyed nincs rá.Tudnál dolgozni,ha akarnál és igazából pont ez az oka,hogy nem kapod meg az asszonytartást.Iskolát otthagyod vagy munka mellett csinálod tovább.Édesanyád otthon van,ő tud vigyázni a babára.

A bevételekbe számold bele a gyerektartást is,ha valóban a férjed szuper fizetésére alapoztál talán 50-60 ezret kaphatsz(netto 200 ezer ft fizetés felett kb.) és vesz neki néha ruhát,játékot stb.Itt sokat számít,hogy a férjed akarta-e ezt a babát vagy csak te ezt eldöntötted,hogy lesz.

2012. nov. 13. 17:16
 29/73 anonim ***** válasza:
71%

Diszkrimináció.

Akkor miért nincs férfitartás? Az alkotmány is kimondja, hogy nem lehet nemek szerint diszkriminálni. És különben is a nők akarták mindig is az egyenjoguságot.

2012. nov. 13. 17:17
 30/73 anonim ***** válasza:
83%
Én együtt élnék velük szívesen, csak ne az én adómból vonnák le. Az árvaságit nem sajnálom. De aki nem dolgozott még egy napot sem úgy szüli a gyerek(ek)et, azoktól elvenném még a babát is. Valaki évekig járja az orvosokat, más meg szül fűnek-fának a semmire. És akkor ne legyen idegbeteg az ember, aki dolgozik éjjel-nappal, próbálja felnevelni az egy-két gyerekét, megtartani a házát anélkül hogy segélyekre, támogatásokra várna/számíthatna. Adózzunk mi hülyék, kell a pénz a sok felelőtlen semminek.
2012. nov. 13. 17:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!