Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Asszonytartást meg fogja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asszonytartást meg fogja ítélni a bíróság ha kérem?

Figyelt kérdés
3 hónapos a babám most, így dolgozni nem tudok. a gyest és a családit kapom. azon felül árvaellátást kapok édesapám halála miatt. 21 éves vagyok. így hogy elhagyott a férjem az édesanyámmal és a hugommal élek. édesanyám ápolási segélyt kap (24ezer) és az özvegyi nyugdíjat és a hugom árvaságiját ami (54ezer összesen) 100m2-es családi házban lakunk, amit nagyon nehezen tartunk fenn. hiába áruljuk nem veszi meg senki. Mennyi esélyem van ezzel a körülménnyel h ítéljenek nekem asszonytartást? A férjemnek van állása és családi háza(igaz ez nincs az ő nevén).

#válás #bíróság #asszonytartás #nehéz körülmény
2012. nov. 13. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
82%

Gyes,családi,árvaellátás + asszonytartás...?! Sztem kicsit sok lenne igy a "támogatás" uh nem hiszem, hogy megadják. Max a gyerekre gyerektartást.

Egyébként már a családi+árvaságit sem értem. Az árvasági nem addig jár amig suliba jársz???

2012. nov. 13. 16:26
 2/73 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Hacsak nem bizonyitod, hogy a hazassag miatt komoly anyagi hatranyba kerultel, mert pl. rendkivul jol jovedelmezo munkahelyeden felmondtal, mert a ferjed kulfoldi kikuldetesre magaval vitt. Dolgozni nem is dolgoztal meg, ha gyest kapsz. Azt sem ertem, hogy arvasagit hogy kapsz, ha ferjnel vagy.
2012. nov. 13. 16:29
 3/73 anonim ***** válasza:
100%
Családi pótlék jár neked a gyerek után, de asszonytartás nem. 6 hetes kortól jogilag mehetsz dolgozni, és sokan mennek is, ha muszáj. A gyerekre viszont gyerektartást kell fizetnie, ez a nettó fizetésémek a 15-25%-a közötti összeg általában.
2012. nov. 13. 16:30
 4/73 anonim ***** válasza:
95%
Nem fogja.
2012. nov. 13. 16:31
 5/73 anonim ***** válasza:
90%

Nem értem, hogyan kaphatsz árvaellátást. Ha hiba miatt van, még rosszul járhatsz, talán jelenteni kellene, míg nem lesz még nagyobb az összeg, amit vissza kell majd fizetned.

Asszonytartást nem hiszem, hogy kapnál. Ha anyukád otthon van, nincs nagy baja vigyázzon a gyerekre, te meg keress munkát. Ne az állambácsi segítségét várd, ha már ilyen okos voltál, hogy 21 évesen gyereked van és válsz. Ezzel már nem tudsz mit csinálni, de most már ideje lenne a sarkadra állni.

2012. nov. 13. 16:34
 6/73 A kérdező kommentje:
a babám után kapok családit és gyest. ez 34ezer körül van összesen. nappali tagozatos diák vagyok, azért kapok még árvaellátást ami 24ezer ft. a kiadásaink amivel fenntartjuk a házat 170.000ft-ot eléri. nincsen annyi bevételünk mint kiadásunk... és még akkor tisztálkodó szerek és ételt nem vettünk. az nincsen benne.kuporgatunk, pakoljuk a csekkeket, de ha ez így marad az utcán kötünk ki. ha nem hagyott volna el, akkor mi elköltöztünk volna a picivel hozzá (már minden cuccunk ott volt), anya meg hugom elmentek volna bérházba, vagy panellakásba, hogy kevesebb legyen a rezsi. de így nem tudjuk hogy megoldani.
2012. nov. 13. 16:38
 7/73 anonim ***** válasza:
95%
Neharagudj, de mire vallaltal gyereket?
2012. nov. 13. 16:39
 8/73 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! nem azért írtam ki ezt a kérdést hogy engem minősíts, hisz nem tudsz rólam semmit sem. nem hiszem hogy bűnt követtem el azzal h hozzámentem ahhoz akit szeretek. azt sem gondolom, hogy azért mert ő lelépett engem kell becsmérelni. én sem ítélkezem feletted. te se tedd!
2012. nov. 13. 16:42
 9/73 A kérdező kommentje:
arra vállaltam gyereket, hogy jó anyagi helyzetben volt a párom... de a kérdésre válaszoljatok!!!
2012. nov. 13. 16:43
 10/73 anonim ***** válasza:
74%
Jó kérdés...
2012. nov. 13. 16:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!