Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetnek, hogy visszafogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek, hogy visszafogadjon?

Figyelt kérdés

Kerek mindenkit hogy csak erdembe valaszoljon! Koszonom elore is!

Hulyeseget csinaltam. Megcsaltam es elhagytam a felesegem, mig o terhes volt. Ennek sok oka volt, megvaltozott hisztis lett, folyton panaszkodott, sehova nem tudott menni egesznap csak fekudt nem foglalkozott semmivel. Az is hozza tartozik az igazsaghoz hogy nem volt konnyu terhesege, cisztat operaltak ki a mehebol amikor 4 honapos volt.

Megismerkedtem egy lannyal, szep fiatal kedves es mindig jokedvu mosolygos volt.

Elmondtam a felesegemnek, kiborult sirt konyorgot, de en elkoltoztem.

A terheseg utolso 8 hetet korhazba toltotte es sokat jartam be hozza meg akkor is akarta hogy vissza menjek.

Most 5 hetes a fiunk, es mindketten jol vannak.

Szeretnek haza menni, de a felesegem mar nem akarja.

Nagyon sajnalom amit tettem es szegyelem magam.

Szeretnem visszakapni az eletem, mert rajottem hogy nelkuluk nincs eletem. A lanyal vege lett a kapcsolatom.

Segitenetek mit tegyek hogy vissza fogadjon???

Barmit megtennek ertuk.

2012. okt. 30. 08:07
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy elmondtad, hogy viselkedik a feleséged, kiderült számomra, hogy egy ritka, nagyszerű nő lehet. Nem hisztizik, nem neveli ellened a a fiút, van benne tartás, méltóságteljes.

Ez azért fontos, mert ebből látszik, hogy ezerszer jobbat érdemel nálad.

Ha te is végiggondolod, akkor megérted, miért nem bocsát meg: a legnagyobb aljasságot tetted, amit egy ember tehet a párjával: a fájdalmai közben még több lelki fájdalmat okoztál neki, csak a saját önzőségeddel és az élvezeteddel törődtél. Most is csak azért akarsz visszamenni, mert nincs csajod, és így neked jó lenne. Most is ugyanolyan önző vagy, nem csodálom, hogy a feleséged nem bocsát meg. Emberileg leírtad magad előtte, tudja, hogy nem lehet rád számítani, ezért nem is akar téged többet.

Ha téged hagyott volna ott egy nagyon komoly operáció vagy egyéb fájdalom közepette, hogy egy másik férfivel legyen, te mit éreznél? Na, ezen gondolkodj picit el.

Ha szereted a feleségedet, te is belátod, hogy ő jobbat érdemel nálad, és ha valóban szereted, akkor engeded, hogy találjon egy jobb férfit, aki szereti és NEM HAGYJA CSERBEN úgy, ahogy te tetted.

2012. nov. 2. 03:49
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem fog visszafogadni, illetve ha vissza is fogad soha nem tudja elfelejeni a tortenteket es soha nem fog benned megbizni teljesen ertheto modon. Marpedig egy jol mukodo kapcsolathoz bizalom kell. Tenyleg engedd ot el es hagyd boldognak lenni massal. Epp eleget kapott toled. Egyebkent szuper asszony lehet es kotelbol lehetnek az idegei hogy meg ezek utan is igy all hozzad.
2012. nov. 2. 04:08
 33/39 anonim ***** válasza:
Ez a hihetetlen!Lelépni amikor a párod nincs "topon",éppen a közös gyereketeket várja.Mennyi ilyen te fajtádról tudok.Remélem nem vesz vissza a feleséged.Elfog telni egy kis idő ő ujra sovány lesz,tele életkedvel csinosan.Na akkor fogod még igazán bánni.Erőt adjon az Isten a volt párodnak,hogy ne fogadjon vissza!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. nov. 2. 23:12
 34/39 A kérdező kommentje:

Nem ertem miert kell ennyire elitelni engem.

Tudom hogy rosszat tettem, hulyeseget csinaltam. De megbantam es szeretnem helyre hozni.

2012. nov. 2. 23:25
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Bocs Kérdező, de nekem egy eléggé buta, szűklátókörű embernek tűnsz.

Nem fogod fel amit mondunk. Nem elítélünk, hanem azt mondjuk, hogyha IGAZÁN szereted a feleségedet, akkor félreteszed az önzőségedet, félreteszed, hogy te mit akarsz, neked milyen szär, és a FELESÉGED ÉRDEKEIT helyezed előtérbe. Tiszteletben tartod, hogy csalódott benned, és már nem bízik benned, és hagyod békén. És hagyod boldognak lenni egy másik, nálad rendesebb férfivel.

Képes vagy félretenni 5 percre a saját önzőségedet, és a feleséged érdekeit nézni?

2012. nov. 2. 23:53
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Vedd már észre magad! Nem baj, hogy egy életre megtapostad a lelkét? Megbántad, oké, ez szép meg jó, meg nemes dolog, de nem tudod visszacsinálni!!!!
2012. nov. 2. 23:54
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, az a baj, hogy annyira korlátolt vagy, hogy nem fogod fel, hogy amit csináltál, az nem olyan dolog, amit bizonyos praktikákkal (hízelgés, virág, segítés a bevásárlásban stb.) helyre tudsz hozni a feleségedben. Egy olyan törést okoztál neki a bizalomban, amit valószínűleg nem fogsz tudni helyretenni.

A feleségedben ezt azért nem fogod tudni helyretenni, mert a legnehezebb helyzetben hagytad magára. Ezzel kábé végérvényesen elvágtad magad nála. Ez akkora törés a bizalomban, ami jórészt helyrehozhatatlan. Ezt értsd meg, bármilyen nehéz.

2012. nov. 2. 23:56
 38/39 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hogyan alakult a kapcsolatod a feleségeddel az elmúlt hetekben?

2012. nov. 19. 20:19
 39/39 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi jo nem tortent. Bar, azt mondta mar nem haragszik, de ujra kezdeni nem tudja. Azt gondolom mindent megtettem, mindennap mentem es ajandekokat vasaroltam, igertem, eskudoztem, de minden hiaba.Azert meg remenykedek.
2012. nov. 21. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!