Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetnek, hogy visszafogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek, hogy visszafogadjon?

Figyelt kérdés

Kerek mindenkit hogy csak erdembe valaszoljon! Koszonom elore is!

Hulyeseget csinaltam. Megcsaltam es elhagytam a felesegem, mig o terhes volt. Ennek sok oka volt, megvaltozott hisztis lett, folyton panaszkodott, sehova nem tudott menni egesznap csak fekudt nem foglalkozott semmivel. Az is hozza tartozik az igazsaghoz hogy nem volt konnyu terhesege, cisztat operaltak ki a mehebol amikor 4 honapos volt.

Megismerkedtem egy lannyal, szep fiatal kedves es mindig jokedvu mosolygos volt.

Elmondtam a felesegemnek, kiborult sirt konyorgot, de en elkoltoztem.

A terheseg utolso 8 hetet korhazba toltotte es sokat jartam be hozza meg akkor is akarta hogy vissza menjek.

Most 5 hetes a fiunk, es mindketten jol vannak.

Szeretnek haza menni, de a felesegem mar nem akarja.

Nagyon sajnalom amit tettem es szegyelem magam.

Szeretnem visszakapni az eletem, mert rajottem hogy nelkuluk nincs eletem. A lanyal vege lett a kapcsolatom.

Segitenetek mit tegyek hogy vissza fogadjon???

Barmit megtennek ertuk.

2012. okt. 30. 08:07
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Szegény nő :( Azt mondod, átérzed mekkora fájdalmat okoztál neki...hát szerintem közel sem érzed át...
2012. okt. 30. 11:12
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Ritka az, hogy egy megcsalt nő ekkora lelkierővel, ilyen bátran és méltóságteljesen viselje azt, hogy megcsalták, és legyen benne annyi önbecsülés és határozottság, hogy soha vissza ne fogadja a párját. Az adott helyzetben a legjobban viselkedik, példaértékű az is, hogy nem tilt el a fiadtól sem.

Gondolj bele, milyen nehéz ez neki? Te az ostromoddal csak tovább nehezíted a helyzetét, ami világosan jelzi, hogy most sem az ő, hanem a saját érdekeid szerint cselekszel. A te érdeked a boldog(nak hitt) család, a te érdeked, hogy elmúljon a lelkifurdalás.

Tárgyi ajándékokkal halmozod el, holott neki egy valamire lett volna szüksége a rossz időkben: rád. Sajnos nem értesz az érzelmekhez, most tanulod majd meg, hogy mi mennyit ér, mire elválnak tőled.

Szokták mondani: ha igazán szereted, elengeded. Ha visszafogadna, akkor te élnél kényelemben, nyugalomban, te tudnád magadról, hogy nem csalod meg, büszke is lehetnél miatta magadra, ő viszont élete végéig rágódna azon, hogy mikor csalod meg, hagyod el legközelebb. Ez nem bocsánatos bűn, ezt nem lehet elnézni, elfelejteni, ez mindkettőtöket végigkísér egy életen át.

Ha egy kicsit is jobban szereted őt magadnál, akkor nem ostromlod tovább.

2012. okt. 30. 12:54
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Azért akarsz visszamenni mert a lánnyal vége lett?

Mert ha mindig tartana nem akarnál visszamenni.Csak most egyedül vagy és rájöttél most jobb lenne mégis??

Ha a feleséged nem fog megbocsájtani ezt el kell fogadnod,nem könnyű egy ilyen húzást megbocsájtani!Lehet a gyerek miatt ezt mégis megteszi,de ez már soha nem lesz olyan mint előtte.

2012. okt. 30. 13:05
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Hiába fogadna vissza, soha nem tudna megbízni benned, és ez megbélyegezné a kapcsolatotokat.

Mérhetetlenül sajnálom a (volt) feleséged, szerencsétlen végig szenvedte a terhességét, te meg magára hagytad a legnehezebb helyzetben. Mikor hűséget fogadtál, jóban-rosszban fogadtad. Örülj, hogy a babának nem lett baja, azért mert úgy viselkedtél mint aki nem normális.

Megjegyzem, és bocsánat az esetleges offért, írtad, hogy hisztis volt. Aztán kommentben, hogy "Soha nem veszekedett velem, nem banto a viselkedese, de nem akar visszafogadni.". Ha most ennyire nyugodt és kedves, nem hiszem el, hogy ANNYIRA megváltozott volna terhesen.

Sajnállak téged is egy szintig, de amit a feleségeddel tettél, nincs bocsánat. Hagyd elválni, hogy találhasson magának egy olyan férfit, aki megbecsüli.

Amúgy tegyük fel, hogy visszafogad. Szerinted (már ha anya típus) akarna neked szülni még egy gyereket? Én nem mernék a helyébe, mert kitudja mikor hagyod faképnél az embert, ha jön egy problémásabb időszak... Ezért is el kell engedd, hátha szeretne még szülni. Neked 100%, hogy nem foga többé.

2012. okt. 30. 13:46
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Biztos,h nem fog szülni még 1 gyereket neked! Igaza v a 24esnek! Én sem szültem a páromnak,amikor a 4 hónapos baba mellett megcsalt,pedig normális v a szexuális életünk! Én hül.ye megbocsátottam neki! És hipp-hopp eltelt 3 év és megint megtette. Most viszont nem bocsátok meg neki! Jöhet majd könyörögni!

Jól dönt a feleséged,mert most én is agyalhatok,h hogyan adjam be a gyerkőcnek,h ne sérüljön! Ha anno otthagyom,nem lenne ilyen gondom,m egy ilyen helyzetbe nő bele.

Gondolj a gyerekedre legalább!!! És ne légy önző!!!

2012. okt. 30. 14:44
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbb, amit megtehetsz, az, hogy békén hagyod. A legnagyobb gazemberséget követted el, amit férfi elkövethet, ő mégis normálisan viselkedik veled, nem neveli ellened a fiadat, van benne tartás. Jobbat érdemel nálad. Te meg változz meg, próbálj jobb ember lenni és akkor egyszer majd boldog lehetsz egy másik nővel.

Egyébként gondolod, hogy a kedves, mosolygós lány nem vált volna depresszióssá, ha nehéz terhessége van és műteni is kell?

2012. okt. 31. 05:32
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
az külön rossz pont, hogy azért akarsz visszamenni, amikor a másik lány kidobott...
2012. okt. 31. 05:33
 28/39 A kérdező kommentje:
Nem azert akarok visszamenni mert a masik lannyal vege lett a kapcsolatomnak. Mikor meg egyutt voltunk akkor erztem (a vege fele), hogy nem fog mukodni. Es sokszor hianyzott a felesegem es a regi eletem.
2012. okt. 31. 12:21
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarod vissza csinálni? Most komolyan! Legalább saját magad ne csapd be!!!! Egyszer már kiléptél,mert nem volt jó!. Később sem lesz jobb,sőt! Olvasd el Müller Péter Örömkönyv c.könyvét,hidd el sokat fogsz belőle tanulni! Lehet,h meg fog neked 1x bocsátani,akkor meg méginkább előny ha elolvasod és átérzed.
2012. okt. 31. 12:55
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

"Megismerkedtem egy lannyal, szep fiatal kedves es mindig jokedvu mosolygos volt. "

...és aki belement, hogy egy állapotos nő férjének a péniszét kényeztesse. Micsoda kiváló emberért hagytad el a feleségedet...

2012. nov. 2. 01:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!