Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem bírom! Mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Válófélben vagyunk, de még együtt kell élnünk egy darabig anyagi okok miatt. Kicsi gyerekünket féltem, mert néha vitatkozunk. Én megpróbálok nem hozzá szólni, de ő mindeig teszi a megjegyzéseket, bánt, szemétkedik. Nincs senkim!!!! De most ott aludtam a barátnőmnél, és mindennek elhordott. Ő egy héten többször nem jön haza, nem érdekel. Én meg sehova nem járok ,a gyerekkel vagyok.

Fenyeget mindennel, nem bírom elviselni, feszült, ideges vagyok, a gyerekkel is türelmetlenebb vagyok így. Nem látok megoldást.

2012. ápr. 8. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha válófélben vagytok, akkor semmi köze, hogy mikor hova mész. Normálisan ellátod a gyereket.Megérteném, ha a gyereknevelés rovására menne.

De így semmi köze már hozzá.

Gondolom nem tetszik neki a válás, s ezért viselkedik így.

2012. ápr. 8. 16:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Csinálj ugy mintha nem zavarna amiket mond.Az én férjem is leakarja rombolni az onbizalmamat.Sok zenét hallgatok megprobálok pozitivan gondolkodni,nem szabad letargiába esned.A gyerekkel főleg ne éreztesd,inkább énekelj neki,sétáljatok.Tudom,hogy rossz igy de minden rossz után jőn valami jo.Egyébként sok férfi tulajdonának tekinti a nőt nőt még akkor is ha már nem az ové.
2012. ápr. 8. 17:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez így van, a tulajdonának tekint, lábtörlőnek, csak a gyerek érdekét nem nézi. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe kerülök. Már rég ebben vagyunk. Próbálok higgadt maradni, de nem mindig megy.
2012. ápr. 8. 18:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy,én már negyvenhárom és sok megaláztatáson vagyok tul,pedig mindent megtettem a családért.Amikor a gyerekeim kicsik voltak anyosom jott velunk unnepélyekre,akkor még nem volt jogsim de volt autonk, az igen,csak éppen a kocsma elott állt amikor a beteg gyereket este orvoshoz kellett vinnem ,hát felpattantunk a biciklire.Ma már nem iszik ill.elofordul két-három havonta egyszer.Még házasságban élek de ugynevezett társas magányban.semmit nem mondhatok el neki mert a szavaimat kiforgatja a telefonomat folyton ellenőrzi pedig nincs rá oka és nem is volt soha.18 év boldogtalan házasság után is tudok optimista lenni.Sokan kérdezik, hogy birom.azért irtam le mindezeket mert irásodbol az derul ki,hogy nagyon elkeseredett vagy tudom ez most nem vigasz de annyi szépet tartogat még az élet,foleg ha fiatal vagy.
2012. ápr. 8. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!