Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NEM BÍROM TOVÁBB! Miért nem válnak el? Mit tehetnék, hogy végre megtegyék?
Először is nyugodj meg, nagyon sajnálom, de ne engedd, hogy tönkre tegyen idegileg! Na mármost.. először is anyukádnak kell eldönteni, hogy egyáltalán el akar-e válni, aztán lehet gondolkozni a részleteken.
Az nem téma szerintem, hogy édesanyátokhoz kerültök. Mivel apád nem dolgozik, alkoholista, teljesen alkalmatlan a nevelésetekre. Esetleg csinálhatsz felvételek de szerintem mérvadó. Egyébként apukás agresszív is? Megütötte már valamelyikötöket? Semmi tapasztalatom nincs alkoholistával, nem volt a közelemben egy sem mikor felnőttem, de nem lehet esetleg még beszélni vele. Kész helyzet elég állítani, hogy vagy abbahagyja, amiben segítetek, talpra áll, elmegy dolgozni, vagy ennek vége, és elveszt titeket. Lehet már 100x megtettétek, akkor nem aktuális, az is lehet, hogy semmi rételme, mint mondtam nem ismerem a helyzetedet.
Ha hivatalosan fele-fele a ház, akkor nem maradhattok. 2 eset van: 1, megveszitek tőle a másik részét: ez szerintem eléggé esélytelen, mivel nem hiszem, hogy önként eladná. Esetleg a szüleivel lehetne beszélni, hogy odaköltözik, vissza hozzájuk, és akkor talán. De gondolom nincs ennyi készpénzetek. 2, eladjátok a házat, a pénzt elfelezik a szüleitek, és lakásba költöztök. Milyen értékű a ház? El lehetne jó áron adni?
Mivel ez a helyzet rettenetes (ezt látásból tapasztaltam), ezért minél gyorsabban változtatni kéne! A nővéred hány éves? Nem tud már dolgozni, segíteni anyukádnak anyagilag? Sok erőt kívánok a kitartáshoz!
ma 13:30 vagyok.
Csak az apád részét, vagy anyukád részét is átírnátok a nevetekre? A apádét már csak az esetleges adósságai miatt is érdemes lenne. Szerintem okosabb lenne, ha a fele anyukád nevén maradna, a másik fele pedig a nővéred nevén. Mivel te még kiskorú vagy, nem tudom, hogy ki kezelhetné a részedet. Lehet akkor abban apád is bele szólhatna, mint gyámod. De ebben nem vagyok biztos, kérdezz meg egy szakmabelit. És csak te gondolkozol ezeken a lépéseken, vagy anyukád is?
Kedves kérdező!
Tudod miért nincs nekem pénzem? Mert ha lenne, jó sok, akkor elköltöztetnélek titeket anyukáddal és a nővéreddel együtt jó messzire az apádtól, és nyugalomban élnétek! Sok a fájdalom ebben a világban, kinek ez, kinek az, "kinek a pénkné" :) De egy a lényeg a viccet félretéve! Megoldás mi nem adhatunk, de úgy hiszem, az élet megadja neked a lehetőséget, és normális szebb jövőre! Ennyire nem lehet kegyetlen a sors! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!