Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segiteg! Mit tehetnek?
:( Nagyon sajnálom.Öngyilkosságot azonnal zárd ki.Van egy gyönyörű gyermeked,nem hagyhatod magára.
Szerintem várd meg míg lesz útlevele utána hagyd ott.Tudom,hogy nem ilyen egyszerű,de el kell jönnöd onnan:S
Sok kitartást!
Az arab férfiak egy állatok , ezt illik tudni.
Nem légy öngyilkos, ne hagyd magára a gyermeked.(ha lány akkor meg végképp)
Járj utána, valami úton módon segítséget kell kérned és meg kell hogy szabadult tőle. Próbálj neten utána olvasni, hogy feléjük mi a szokás válás esetén. Biztos nem te vagy az első magyar lány aki ilyen helyzetbe került, valahogy keresd fel őket és kérd ki a tanácsukat.
Én felkeresném a magyar konzulátust és az ő segítségüket kérném.
Most legyél erős, szedd össze magad, nem engedhetsz meg magadnak semmilyen gyengeséget.
Nyugodjàl meg, és a butasàgot verd ki a fejedbõl. Az biztos, hogy a gyerek a férjednél marad, ha te nem tudsz tenni érte semmit.
Honnan való a férjed?
Szia!
Ezt találtam, egy óvatlan pillanatban próbálj meg telefonálni, vagy mailt írni!
Cím:
Prodromou & 2 Demetracopoulou str. 3rd floor Antonis Zenios Tower 1090 Nicosia
Előhívó:
00-357
Telefon:
22 459 130
22 459 131
22 459 132
22 459 133
Ügyelet (munkaidőn túl): 99 486 468
Fax:
22 459 134
Misszióvezető: Szabó Endre ideiglenes ügyvivő
E-mail:
huembnic@cytanet.com.cy
Honlap:
www.mfa.gov.hu/emb/nicosia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!