Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találom a párom, pedig elég régóta keresem. Mit tehetnék még, hogy megtaláljam?
Egyébként ezen kívül érdemes lenne kipróbálnod olyan programokat ahol több ember megfordul és van esélyed az ismerkedésre.Biztosan volna rá valamennyi szabadidőd ha máskor nem akkor hétvégén.Emberek között kell mozogni sokat és akkor idővel megtalálhat az akiért érdemes..:)
Egyébként ezeket az oldakat ajánlom neked társkeresőként ha még esetleg nem próbáltad:
Itt vannak jócskán középkorúak is.
Ne keresd. Ezt tudom tanácsolni. Ahogy ezt megteszed, varázsütésre jönni fog. Legalábbis én így jártam.:)
34 éves voltam, amikor megtaláltam a páromat. Előtte csak szánalmas próbálkozásaim voltak. Néha belementem hozzám méltatlan kapcsolatba is. Bár kapcsolatoknak nem is nevezném, mert csak a hetekig,egy-két hónapig tartó huzavona, átbas...ák a fejemet, herce-hurca cécó volt.
Aztán egy szép napon betoppant a párom egy iwiw-es levél formájában.:D Nem is foglalkoztam vele, mert akkor éppen más volt a porondon. Aztán amikor megindult az ismerkedésünk, nem voltam vele megelégedve. Nem keresett annyiszor amennyiszer én kívántam, nem akart velem találkozni annyit, mint amit én elképzeltem, ezért többször is kidobtam. És akkor megfogadtam, hogy nekem nem kell egy férfi sem, mert megbízhatatlanok, csak a szenvedés van. Jó nekem a single élet, dolgozom, sportolok, élek stb....És akkor valahogy varázsütésre megint elkezdett ostromolni a párom, annak ellenére, hogy engedtem ugyan a találkozásnak, de egyáltalán nem mutattam érdeklődést iránta. Ha keresett, hívott, találkozni akart, sokszor le is mondtam azzal, hogy most más a program, olvasni akarok otthon , meg ilyenek.:)
Na ettől kezdve az életének a központi figurája lettem. Azóta is a tenyerén hordoz, imád és én is őt. Keresve sem találhattam volna jobb párt.Ennek már 3 éve. Idén nyáron már nagyon szeretnénk kisbabát. Nagyon jól jártam vele.
Az én anyum is neten keresi az "igazit",de nagyon kevés olyan ember van aki nem csak arra megy! Lehet normális,értelmes,okos ember,akinek ugyanaz a hobbija mint neked,de attól még lehet hogy ott van mellette 1000 más csaj akivel levelezik/találkozik. Anyu is mindig beleesett abba a csapdába hogy szerelmes lett egy férfiba,aki egy idő után elmondta az igazat,hogy nem akar többet barátságnál/vagy éppen hazudozik és úgymond "csalja" anyut. Az a baj az ilyen társkeresőkkel hogy milliónyi ember van felregisztrálva,és hiába fogsz ki egy "tökéletes" pasit,neki már ott lesz pár másik nő is,akiről esetleg lemondani se szeretne.
Én egyik nap elmentem anyuval a belvárosba körülnézni,és már meg is lett egy telószám csere!:) Szerintem te is próbálkozz inkább élőben ismerkedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!