Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék hogy megtaláljam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék hogy megtaláljam?

Figyelt kérdés
Igazából 16 éves srác vagyok! A helyzet az hogy nagyon magányos! Anyámmal élek együtt! Az az igazság, hogy már voltak kapcsolataim de elég zűrösek és rövidek voltak! Még szűz vagyok igen mielőtt megkérdeznétek de már csókolóztam! Tehát elég kevés sikerrel keresgetek barátnőt, de eddig még sajnos egy okos értelmes hozzám illő lányt nem találtam! Suliba viszont eggyet már kiszemeltem.. Néztem a szünetekben és ahogy láttam őis nézett néha néha néha egy vigyort is elegedett! Sajnos se a nevét nem tudom se a címét se semmit! Mindig a barátnőivel van szünetben! Na most tudni illik az osztályomrol hogy senkinek nincsen benne komolyabb kapcsolata pedig nem egy ilyen nyámnyila osztály! Tehát az lenne a kérdésem, hogy hogy közeledhetnék hozzá? Hogy tudhatnám meg a nevét egyátalán? Vagy hogy ismerhetném meg? Ha csak odamennék az annyira tré lenne... Ráadás sztem a barom oszt társaim cikiznének is vele meg gondolom neki se lenne tul kellemes! :S:S De annyira bejön kimondottan az esetem! Kérlek segítsetek! Előre is köszi!:)
2010. júl. 9. 00:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hogy lehet az, h egy suliba jártok és nem tudod a nevét?:D kérdezz meg vkit basszus:D vagy nyomozd le myvipen akár tudja hol:D jelöld be
2010. júl. 9. 00:04
 2/16 anonim ***** válasza:

Igen.: D

Kérdezd körbe a haverjaid.

Én is így tudtam meg 1-2t.xd: D

2010. júl. 9. 00:05
 3/16 A kérdező kommentje:
Gondoltam a Vipre.. azt hiszed nem? Sőt már annyiar örültséget is csináltam hogy egy évfolyamtársa összes 14-16 éves lány ismerősét átnéztem!
2010. júl. 9. 00:05
 4/16 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj,de ha ennyit nem tudsz MAGADTÓL megoldani...

Inkább ez a tré hogy a gyakori kérdéseken ilyet kérdezel,nem az hogy odamész hozzá.

Szal menj oda.

De amig ez gondot okoz inkább tanulj addig másnapra.

2010. júl. 9. 00:06
 5/16 anonim ***** válasza:
Osztályát csak tudod. Menj fel sulid honlapjára biztos kint vannak a névsorok osztály szerint azt nézegesd végig myvip stb. oldalakon, vagy kérdezd meg valakitől:D
2010. júl. 9. 00:07
 6/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi! Lehet adott egy jó ötletet!
2010. júl. 9. 00:11
 7/16 anonim ***** válasza:
Hát basszus, azért ez még mindig nagyon nevetséges..mi középsulink is vagy 400 fős, de kb mki tudja mkiről h ki, vagy ha nem megkérdez 1 vagy 2 embert és az tuti tudja...ne legyél már ennyire tutyimutyi!Már megbocsáss, de ilyen egyszerűen nincs h egy suliba jártok és nem tudod kideríteni fél óra alatt legalább h ki lehet
2010. júl. 9. 00:15
 8/16 anonim ***** válasza:

Halloood, Bazzeeeg. Ne légy kisfiú. 16 évesen nem odaenni? Amikor a büfébe megy hívd meg egy kávéra. Ennyi. Ne várd, hogy magától rád vesse magát. (:-S ezt szépen megfogalmaztam, mind1 fázok, sietek :D:D:D) Ha nem mész oda hozzá soha nem lesz a tiéd! Mit vársz tőle. Visszamosolygott ennél többet nem tehet. Ne légy töketlen. Ezen az oldalon, lehet, hogy pont ő is, a te korosztályodból mindig azt írja, hogy miért tökéletlenek a pasik. Védd meg a sorstársaid, és ne legyél az.

Bäszogatnak? mi ez? óvoda? ugyan. Ne légy gyerekes. Röhögd képen őket. Csajozni csak úgy lehet, ha bevállalod!

VÁLLALD BE! sok sikert.

2010. júl. 9. 00:19
 9/16 anonim ***** válasza:

Amúgy az a legmenőbb, ha úgy mész oda hozzá, hogy ott vannak a bnői és mindenki látja. Szét fog olvadni tőle :D:D:D Kérlek ne légy buta!

Írj,ha van valami

az előző kommentelő

2010. júl. 9. 00:21
 10/16 A kérdező kommentje:

1. aki csak kioktatni akar az kb ne irjon ide!

2. az irjon ide aki tud valamit tanácsolni!

3. mivel még uj a kiscsaj és tavaly jött a suliba azaz én 11 edikes leszek őmeg most 10.. megnézném a nagy "Macsó" kommentelőket hogy mennének oda mikor körülveszi kb 10 lány!:) Másrészt meg nyilvánosan elég kínos mint mondtam! mit nem lehet ezen érteni? most én elhatároznám hogy odamek! Mert mindig a haverjaimmal vagyok szünetbe akkor kb nevetséges lennék..

2010. júl. 9. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!