Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék hogy megtaláljam?
Igen.: D
Kérdezd körbe a haverjaid.
Én is így tudtam meg 1-2t.xd: D
Hát ne haragudj,de ha ennyit nem tudsz MAGADTÓL megoldani...
Inkább ez a tré hogy a gyakori kérdéseken ilyet kérdezel,nem az hogy odamész hozzá.
Szal menj oda.
De amig ez gondot okoz inkább tanulj addig másnapra.
Halloood, Bazzeeeg. Ne légy kisfiú. 16 évesen nem odaenni? Amikor a büfébe megy hívd meg egy kávéra. Ennyi. Ne várd, hogy magától rád vesse magát. (:-S ezt szépen megfogalmaztam, mind1 fázok, sietek :D:D:D) Ha nem mész oda hozzá soha nem lesz a tiéd! Mit vársz tőle. Visszamosolygott ennél többet nem tehet. Ne légy töketlen. Ezen az oldalon, lehet, hogy pont ő is, a te korosztályodból mindig azt írja, hogy miért tökéletlenek a pasik. Védd meg a sorstársaid, és ne legyél az.
Bäszogatnak? mi ez? óvoda? ugyan. Ne légy gyerekes. Röhögd képen őket. Csajozni csak úgy lehet, ha bevállalod!
VÁLLALD BE! sok sikert.
Amúgy az a legmenőbb, ha úgy mész oda hozzá, hogy ott vannak a bnői és mindenki látja. Szét fog olvadni tőle :D:D:D Kérlek ne légy buta!
Írj,ha van valami
az előző kommentelő
1. aki csak kioktatni akar az kb ne irjon ide!
2. az irjon ide aki tud valamit tanácsolni!
3. mivel még uj a kiscsaj és tavaly jött a suliba azaz én 11 edikes leszek őmeg most 10.. megnézném a nagy "Macsó" kommentelőket hogy mennének oda mikor körülveszi kb 10 lány!:) Másrészt meg nyilvánosan elég kínos mint mondtam! mit nem lehet ezen érteni? most én elhatároznám hogy odamek! Mert mindig a haverjaimmal vagyok szünetbe akkor kb nevetséges lennék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!