Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék hogy megtaláljam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék hogy megtaláljam?

Figyelt kérdés
Igazából 16 éves srác vagyok! A helyzet az hogy nagyon magányos! Anyámmal élek együtt! Az az igazság, hogy már voltak kapcsolataim de elég zűrösek és rövidek voltak! Még szűz vagyok igen mielőtt megkérdeznétek de már csókolóztam! Tehát elég kevés sikerrel keresgetek barátnőt, de eddig még sajnos egy okos értelmes hozzám illő lányt nem találtam! Suliba viszont eggyet már kiszemeltem.. Néztem a szünetekben és ahogy láttam őis nézett néha néha néha egy vigyort is elegedett! Sajnos se a nevét nem tudom se a címét se semmit! Mindig a barátnőivel van szünetben! Na most tudni illik az osztályomrol hogy senkinek nincsen benne komolyabb kapcsolata pedig nem egy ilyen nyámnyila osztály! Tehát az lenne a kérdésem, hogy hogy közeledhetnék hozzá? Hogy tudhatnám meg a nevét egyátalán? Vagy hogy ismerhetném meg? Ha csak odamennék az annyira tré lenne... Ráadás sztem a barom oszt társaim cikiznének is vele meg gondolom neki se lenne tul kellemes! :S:S De annyira bejön kimondottan az esetem! Kérlek segítsetek! Előre is köszi!:)
2010. júl. 9. 00:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szénné égnék! Csak azzal basztattak 3 hónapig mert egy berugtam egy oszt kiránduláson.. Igaz én a legjobban de ez mind1!
2010. júl. 9. 00:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss, senki sem kioktatni akart, de elég nagy balf...ra utal, hogy nem tudod a nevét kideríteni, pláne, ha tavaly is ment oda, istenem...

másrészt ha megvan a neve bejelölöd vhol, felveszed msnre és ennyi, mert gondolom élőben félénk vagy

2010. júl. 9. 00:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Igazából énis erre gondoltam hogy MSN en beszélgetnénk és akkor egy találka!
2010. júl. 9. 00:33
 14/16 anonim válasza:

Miért kell ezt ennyire tulbonyolítani? ennyire gyerekes osztályod van, hogy kinevetnek ha csajozol? miért ők homárok vagy mi? Menj oda hozzá mutatkozz be és utána ő is be fog és már tudod is a nevét. Az hogy a 21. században élünk nem azt jelenti, hogy csak interneten keresztül lehet csajozni. Valószínűleg a csaj sokkal jobban fogja értékelni hogyha személyesen oda mész hozzá mintha irsz neki myvip en egy e mailt hogy megadja e az msn ét... másrészt pedig a csaj barátnőivel soha nem árt jóban lenni, ha ők megkedvelnek nyert ügyed van. vagy ha tényleg nem akarsz a barátnői elött bezsélni akkor várd ki mig egyedül lesz vagy hívd el a barátnőitöl egy percre.

Az eggyik előző kommentelőnek igaza van, ne várj arra, hogy rádvesse magát :)

2010. júl. 9. 12:02
 15/16 anonim ***** válasza:
egyébként szünetbeN... nem szünetbe... nem mintha én tudnék hejjesen írni :D:D de ennyire azért ne...
2010. júl. 10. 02:55
 16/16 anonim ***** válasza:
tuszteletet :D =tiszteletet :D:D:D
2010. júl. 10. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!