Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találom a párom, pedig elég régóta keresem. Mit tehetnék még, hogy megtaláljam?
Figyelt kérdés
Mostanában a neten keresem főleg, mert 40 év körül már kevés egyéb lehetőség van. De vagy én nem jövök be, vagy nekem nem szimpatikus a jelentkező.Nem herceget keresek, csak egy rendes embert, akivel egy húron pendülünk, és vonzódunk egymáshoz.Nem vagyok összeférhetetlen, könnyen és szívesen beszélgetek.Nem vagyok sem nagyon szép, sem csúnya.Mondhatnám, hogy lassacskán feladom, de a magányba nem lehet belenyugodni.Mit tehetnék még???2011. márc. 18. 21:50
11/12 anonim válasza:
Én is 40 éves vagyok és kb. 5 éve vagyok fenn az interneten különböző társkereső oldalakon. Sajnos csak egy tanácsot adhatok, hogy felejtsd el, hogy komoly kapcsolatot tudsz kiépíteni. Próbálkozz más vonalon baráti társaság, munkahely, kiránduló klubok stb...
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a véleményeket és a biztatást is mindenkinek!
2011. márc. 20. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!