Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehetek határozott ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek határozott ha tudom hogy válnom kéne de nem bírom megtenni? Ha minden porcikámmal harcolok ellene de mellékutak se tehetnek boldoggá

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 08:44
 1/7 anonim ***** válasza:
döntsd el, hogy mit akarsz, hogy hogyan akarsz élni. Általános kérdésre csak általános választ lehet adni
2010. jún. 23. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Kérdés: miért érzed azt, hogy nem bírod megtenni? Sajnálat? Félelem a bizonytalanságtól? Lustaság, kényelem?
2010. jún. 23. 09:02
 3/7 A kérdező kommentje:
félelem
2010. jún. 23. 09:33
 4/7 A kérdező kommentje:
félelem a veszteségtől
2010. jún. 23. 09:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele. Már évekkel ezelőtt meg kellett volna tennem, de húztam és bíztam. Nagy kár volt, mert akkor még jobban ki tudtam volna jönni belőle mint ma. Nagyon bánom, hogy nem tettem meg idejében. Mára túllennék rajta, megúsztam volna kevesebb fizetnivalóval és boldogan élhetnék az új kapcsolatomban, ahol végre szeretetet is kapok.
2010. jún. 23. 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is fél évig húztam és becsaptam magam a "próbáljuk meg, hátha mégis menni fog" mondattal. Aztán egyszer elkapott az ideg mert bántott, beadtam. Nagyon nehéz volt, de megkönnyebbültem és a mai napig bánom, hogy nem tettem meg előbb. Ez a legnehezebb lépés. Én is nagyon féltem. Szedd össze magad és ha nem működik a kapcsolatod lépj ki belőle. Sok idegeskedéstől, stressztől kíméled meg magad.
2010. jún. 23. 14:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek.
2010. jún. 23. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!