Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetnek, hogy visszafogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek, hogy visszafogadjon?

Figyelt kérdés

Kerek mindenkit hogy csak erdembe valaszoljon! Koszonom elore is!

Hulyeseget csinaltam. Megcsaltam es elhagytam a felesegem, mig o terhes volt. Ennek sok oka volt, megvaltozott hisztis lett, folyton panaszkodott, sehova nem tudott menni egesznap csak fekudt nem foglalkozott semmivel. Az is hozza tartozik az igazsaghoz hogy nem volt konnyu terhesege, cisztat operaltak ki a mehebol amikor 4 honapos volt.

Megismerkedtem egy lannyal, szep fiatal kedves es mindig jokedvu mosolygos volt.

Elmondtam a felesegemnek, kiborult sirt konyorgot, de en elkoltoztem.

A terheseg utolso 8 hetet korhazba toltotte es sokat jartam be hozza meg akkor is akarta hogy vissza menjek.

Most 5 hetes a fiunk, es mindketten jol vannak.

Szeretnek haza menni, de a felesegem mar nem akarja.

Nagyon sajnalom amit tettem es szegyelem magam.

Szeretnem visszakapni az eletem, mert rajottem hogy nelkuluk nincs eletem. A lanyal vege lett a kapcsolatom.

Segitenetek mit tegyek hogy vissza fogadjon???

Barmit megtennek ertuk.

2012. okt. 30. 08:07
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

"Kerek mindenkit hogy csak erdembe valaszoljon!"

Ha nem tudunk segíteni, inkább ne szóljunk hozzá.

Arra gondoltam, hogy sokan bunko, tragar modon szolnak hozza. Megerdemelnek tudom, de az senkinek nem segit.

2012. okt. 30. 08:41
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy még most is csak a saját érdekedet nézed. Ha valóban szereted őt, egyezz bele a válásba, add meg neki a lehetőséget, hogy egyszer még boldog legyen egy férfi mellett. Te nem vagy az, soha nem is leszel. Akkor fog tudni felejteni és megbocsátani neked, ha boldog lesz egy olyan ember mellett, akinek te az árnyékába sem érsz.
2012. okt. 30. 08:48
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
A feleséged viselkedése (ahogy leírtad) teljes mértékben mutatja, hogy ez a hajó már elment. Szerintem ebbe törődj bele, nagyon határozottnak tűnik, hogy nem akar már semmit. Sajnálom, hogy így alakult, de ugye azt tudod, hogy nem mentség a megcsalásra, hogy a feleséged terhesen hisztis volt, nem foglalkozott semmivel. A helyes út az lett volna, ha ezt megbeszélitek, akár az is, ha elköltözöl, hátha észheztér, de semmiképp sem az, hogy megcsalod. De hát gondolom már ezt te is tudod.
2012. okt. 30. 08:51
 14/39 anonim ***** válasza:
73%

"Kerek mindenkit hogy csak erdembe valaszoljon! Koszonom elore is!"

szerintem ettől függetlenül még leírhatom a véleményemet.

valamint: a kérdezőnek azzal is tisztában kell lennie, hogy ez más nők szemében milyen aljas húzás volt. nem akartam állatni azzal, hogy: vigyen virágot, legyen kedves és a többi, mert szerintem ez már veszett fejsze nyele. szerintem nem sértettem meg ezzel senkit.

a feleségednek, mint ahogy előttem leírták, ha válni akar akkor hagyd, had menjen, lehetőleg nálad jobb embert talál aki tényleg megbecsüli.

2012. okt. 30. 08:59
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az a nagyon szomorú, hogy a legnagyobb sz@rban hagytad ott, most pedig, hogy minden rendeződött, és lecsitult, visszamennél élni a szép, nyugis családi életedet.
2012. okt. 30. 09:08
 16/39 anonim ***** válasza:
94%

Hát nem akármilyen asszonyt hagytál el... Nem veszekszik, higgadt, megengedi, hogy bármikor láthasd a fiadat, sőt, a te érdekedet nézve kéri, hogy a bankba fizess, legyen nyoma, mennyit adtál (kvázi gyerektartásként).

Ez esetben szerencséd van: a fiatokon keresztül lehet egy visszaút. Legyél a fiaddal minél többet, vedd ki a részed a gondozásából, amikor csak tudod. Ajánld fel a feleségednek, hogy kitakarítasz, főzöl, hogy ő többet tudjon pihenni. Az az igazság, hogy a gyerek gondozása, különösen az első gyereké sok új teherrel jár, fáradsággal és olyan örömökkel is, amit minden anya szívesen oszt meg a gyermek apjával. Ha nem őt próbálod máris visszahódítani, hanem a gyerekről gondoskodsz, többre mész!

Így, lassacskán kialakulhat újra valamilyen kapcsolat, rendszer az életetekben. De ne felejtsd el, hogy amit tettél: vidáman hancúroztál, amíg a feleséged a legnagyobb bajban volt, alig-alig megbocsátható! Sok időre lesz szükséged és a legkisebb botlás sem lehet!

2012. okt. 30. 09:19
 17/39 A kérdező kommentje:

igen, most tudom csak en is, hogy milyen hulye voltam.

es mindenkinek csak azt tudom mondani hogy soha netegyenek ilyet, mert nagyon megbanjak. emlekszem amikor sirt es kerlelt hogy nehagyam el, es en csak elmentem, siettem mert vart a masik, vegig sem halgattam.

Nem tudom mi a franc volt velem, mintha nem lettemm volna eszemnel. Nagyon nagyon banom. Es amikor egyedul vagyok csak arra gondolok, milyen rossz lehetett neki, es meg szarabul erzem magam.

Szeretnem jova tenni, hogy elfelejtse azokat a rossz napokat, heteket amiket en okoztam neki. Azt akarom hogy elete vegeig csak boldog legyen.

2012. okt. 30. 09:31
 18/39 anonim ***** válasza:
77%

Pont akkor hagytad el, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rád.

Szerintem sem fogja egykönnyen megbocsátani a történteket a feleséged, ha egyáltalán megteszi.

2012. okt. 30. 09:37
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lesz boldog, ha külön éltek, hidd el. Ez pedig a te "kereszted" így szokták mondani, ha valakinek el kell viselnie valamit. Hát neked ezt most el kell viselned.
2012. okt. 30. 09:38
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az agyad leszállt a f@rkadba! És sajnos 90%,h ez megint előfordulhat! Ha igazán szereted, tiszteletben tartod a döntését. Hidd el,jobb így a gyereked miatt is! Úgysem bízna meg benned,sok lenne emiatt köztetek a vita és veszekedés. Aztán meg emiatt keresnél egy gondtalan,vidám lányt! Sajnos rossz érzés,amikor visszanyal a fagyi! De le kell nyelni. Majd a következő kapcsolatodbantalán jobban megbecsülöd a párodat. Lehet,h jó tanulópénz lesz neked.
2012. okt. 30. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!