Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetnek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

10 eve vagyunk hazasok, de a ferjem ketszer is megcsalt.[es o mondta: neki nem fontos a csalad] Nem tudom miert de nagyon nehez lenne elvalni es nem tudom mit csinaljak. Felek, ez az igazsag. Van egy lanyom aki sok erot add nekem ehez, es azert nem szeretnek elvalni, mert nem akarom hogy lanyom apa nelkul noljon fel[16 eves]. Sokan mondjak hogy nem vagyok normalis amiert meg mindig vele vagyok de nem tudom mit csinaljak. Az en hazamba el , sokmindent kapott tolem. De tole nem kaptam csak megalaztatast. Hazudott. Nem bizok meg benne. A lanyom azt mondja hogy valjak el mert neki nem kell egy ilyen apa.De tenleg igy gondolja? Mit csinalhatnek? [Nem jo ferj , de a lanyom miatt vele maradnek vagy talan neki is jobb lenne nelkule , veszekedes nelkul? ]

Koszonom Mindeki reszerol a valaszokat/segitseget:)!

2012. jan. 14. 18:46
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocsanat,rosszul irtam, bar nem fontos de 17 eve vagyunk hazasok.
2012. jan. 14. 18:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a lányod már elég megy ahhoz, hogy megértse azt a helyzetet is ha úgy alakul, hogy elváltok hiszen két év múlva nagykorú. Ahogyan ő is írta támogat ebben a dologban. Ha úgy érzed menthetetlen a házasság és jobb lenne a férjed nélkül minden akkor tedd meg.

(én még fiatal vagyok hogy ilyenben tanácsot tudjak adni, de én válnék)

2012. jan. 14. 18:52
 3/13 anonim válasza:
100%

ha a lányod ezt mondta lehet csak neked akar jót?

ilyenkor én is ezt csinálom de én is 16 vagyok megélek apa nélkül bár azért kicsit hiányzik de azért jól meg vagyunk

2012. jan. 14. 18:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A lányod nem kell, hogy apa nélkül maradjon. Elvégre tőled elválhat, de élete végéig apa marad. Feltéve, hogy ők is úgy akarják...

Félsz, persze, 17 év után nem egyszerű saját lábra állni, és természetes, ha tele vagy félelemmel.

De gondolj bele, hogy most csak elvesztegeted az időt. Egyszer nagyon fogsz bánni minden napot, amit még vele töltöttél, pedig már nem akartál. Minél előbb túl esel rajta, annál hamarabb leszel túl az egészen.

A ház a tiéd, úgy veszem ki, van saját jövedelmed, gyerektartást fizetnie kell, és hamarosan a lányod is felnőtt.

Mi tart vissza?!

2012. jan. 14. 18:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is elég nagy hozzá a lányod hogy felfogja miről van szó.
2012. jan. 14. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
én már vagy 6 éve vagyok apa nélkül, és kb fele annyi idős voltam mint a lányod, amikor elváltak a szüleim. nem pusztultam bele, normális felnőtt lettem. a lányodat nem fogja megterhelni lelkileg, pláne, hogy ő mondta, hogy váljatok el.
2012. jan. 14. 19:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én állandóan vitázó, veszekedő szülők között nőttem fel, apám sosem tisztelte anyámat, mindennek elhordta, káromkodott előttünk is.

Nekem megváltás volt a válásuk. Ha egyáltalán neheztelhetek anyukámra, akkor kizárólag azért, hogy nem tette meg hamarabb.

Ha anyagilag sem függsz tőle én nem értem mire vársz.

A gyerekednek is jobb egy szülővel, de harmonikus, nyugodt közegben nevelkedni.

2012. jan. 14. 19:01
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi tart vissza. Abban remenykedek hogy jobb ember lesz. De tudom hogy nem lesz. De?! Koszonom az eddigi valaszokat:)
2012. jan. 14. 19:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor elmondom, ha 17 év alatt nem lett jobb ember, akkor a 18. évben, sőt a 19.-ben, de még a 122.-ben sem lesz az.

Nem fog megváltozni. Ezzel csak a nők áltatják (már aki) magukat.

2012. jan. 14. 19:05
 10/13 A kérdező kommentje:
Igaz. A vege ugyis valas lesz.
2012. jan. 14. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!