Mit tehetnék ebben a helyzetben?
1. Közöld vele, hogy nem akarsz vele lenni, mert megfojt a féltékenységével meg a túlzott bekorlátozással.
2. Ha a pénzzel jön, akkor emlékeztesd, hogy egyrészt te nem akartad egyáltalán elfogadni, csak ö eröltette, másrészt ha valaki ajándékot ad (akár tárgyi akár pénzbeli), azt visszakövetelni nagy bunkóság.
3. Ha nagyon zavar, számold össze, hogy mennyit költött rád, és ha lesz pénzed, majd visszafizeted - de szerintem azért ö is kapott töled valamit, ha mást nem több évet az életedböl, amig róla is gondoskodtál.
Egyébként csak az segit, ha határozott leszel, és nem visszakozol, mert különben soha nem szabadulsz ki ebböl a helyzetböl.
ma 13:00-as: olvasd már el FIGYELMESEN azt, amit a kérdezö irt!!! Ugyanis szó sincs arról, hogy a pénzért lett volna a baatjával, meg arról sem, hogy csak átverésböl mindta, hogy közös jövöt szeretne vele - hanem AZT, hogy idöközben kiderült, hogy nem illenek össze, és nem tud vele élni, mert agyonnyomja a féltékeséggel.
Attól, hogy TÉGED valaki becsapott, ez még nem vontakozik MINDENKIRE!!!!!!
Határozott vagyok,de egyszerűen nem lehet eltávolítani, folyton jön...
Én pénzt nem adtam neki, de főztem rá, adtam neki önbizalmat, mert időközben kiderült, hogy teljesen a padlón van, csak ugye nem kezdi senki ezzel..és nehéz volt szép lassan felépíteni. Az anyukájának is segítettem, de ezt nem vetettem a szemére, és én se kérem vissza, hogy na most akkor x évig főzzél rám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!