Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, mit tehetnék egy ilyen helyzetben? (bővebben lent)
Nem férfi az ilyen!
Amúgy tenni nem igen tud ellenetek, zaklatásom kívül persze. De egyáltalán miért vállaltál ilyen gerinctelen alaktól gyereket??? Véletlenül jött össze, mert ha nem akkor valahol te is hibás vagy a kialakult helyzetért.
Én a helyedben minden kapcsolatot megszakítanék vele. Nem éri meg idegesíteni magad miatt.A kisbabád legfontosabb, és neki ez a cécó nem tesz jót. Gondolj rá, helyezed őt az előtérbe. Aztán később majd gondolkodj azon, hogy akarod e egyáltalán, hogy elismerje az apaságot.
Ő most azért ilyen zavart , azért dumál össze-vissza, mert tudja jól, hogy a te kezedben van a döntés és az iránítás.
Használd ki, a gyereked javára!
A gyerek születése után rögtön perelni az apaságra és a gyerektartásra.
El nem veheti tőled és 3 éves koráig CSAK a jelenlétedben, nálad láthatja, el nem viheti. A családját nem vagy köteles beengedni, így ők nem láthatják, ha te nem akarod. Esetleg ha nagyon akarják, perelnek majd téged a láthatásért és akkor majd beengeded őket is. Addig ne tedd, hiszen a családja miatt alakult ki ez a helyzet (részben), ha jól értem.
Telefont, ha hívna, nem felvenni, e-mailre, sms-re nem reagálni. Az az igazság, hogy a legjobb lenne, ha ezeket el se olvasnád, hiszen SEMMIRE nem mész velük, reménykedned teljesen felesleges, akkor meg minek, azért, hogy jól felidegesítsed magad??? Szóval próbáld ki, hogy SEMMIT nem olvasol el, amit küld, hanem rögtön törlöd, MINDEN kapcsolatot szakíts meg vele.
Ha a gyerek megszületett, akkor a per és ha akarja, nálad láthatja, de előre rögzítsd, hogy csak a láthatásról vagy hajlandó beszélni, ha BÁRMILYEN kommentet fűz hozzáa telefonban, vagy a levelében, akkor azonnal leteszed a telefont, törlöd a levelet és nem reagálsz.
Így lehet a legnyugodtabb a terhességed és a pici gyerek élete és ez a legfontosabb. APát, meg mint embert felejtsd el, a babának apja, CSAK ENNYIRE kommunikálj vele, semmi másról. Míg nincs meg a baba, addig nincs miről.
Figyelj, szerintem egyelőre ne beszélj vele. Ha hív, mond meg hogy nyugira van szükséged, nem az hisztijére, majd ha lehiggadt, beszéljetek. Nem szabad végighallgatni a baromságait!
Egyébként meg az a véleményem, mivel nem vagytok együtt, ha későbbiekben úgy ítéled meg, hogy jobb nélküle, mert tényleg hibbanta pali, akkor ne állj vele szóba. Ha apa akar lenni, neki kell jogi lépéseket tennie, addig meg úgysem fog elmenni, mert az macera, ez a pasi meg nem a kitartásáról híres. Úgyhogy szépen kerüld ki. Szerintem nem éri meg azért a havi 10-20 ezer forintért elviselni ezt a hisztériát.
Tényleg ne hagyd hogy terrorizáljon. Le lehet rázni minden hapsit, én is megtettem. És légy nyugodt, minden jól fog alakulni, gyerekkel is találhatsz olyan pasit aki szeret és nem hibbant, persze csak ha akarod :)
Nyugodj meg, és sok sikert, és foglald el a gondolataidat mással, ne csak az exeden járjon az agyad hogy miért ilyen hülye.
Szia
Sajnos vannak ilyen nők( mielőtt le pontoznának én is nő vagyok és feleség)Csak van ilyen téren tapasztalatom az egyik barátnőm sem akar válni pedig csalja a férjét és már le is bukott azt a kapcsolatot befejezte de kezdett egy másikat. Tudod miért nem akar válni mert a férjéé minden és fél hogy ha elválik a férje akkor ő neki nem marad semmi. Nem tudom nálatok mi a helyzet de szerintem ha biztosítod arról hogy mindent meg kap akkor bele megy. De kitudja mi hajtja a kedvesed.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!