Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnek ilyen helyzetben?
10 eve vagyunk hazasok, de a ferjem ketszer is megcsalt.[es o mondta: neki nem fontos a csalad] Nem tudom miert de nagyon nehez lenne elvalni es nem tudom mit csinaljak. Felek, ez az igazsag. Van egy lanyom aki sok erot add nekem ehez, es azert nem szeretnek elvalni, mert nem akarom hogy lanyom apa nelkul noljon fel[16 eves]. Sokan mondjak hogy nem vagyok normalis amiert meg mindig vele vagyok de nem tudom mit csinaljak. Az en hazamba el , sokmindent kapott tolem. De tole nem kaptam csak megalaztatast. Hazudott. Nem bizok meg benne. A lanyom azt mondja hogy valjak el mert neki nem kell egy ilyen apa.De tenleg igy gondolja? Mit csinalhatnek? [Nem jo ferj , de a lanyom miatt vele maradnek vagy talan neki is jobb lenne nelkule , veszekedes nelkul? ]
Koszonom Mindeki reszerol a valaszokat/segitseget:)!
Félsz a változástól. Pedig a lányod is azt mondja. Úgy érzem, ha elválnátok: megértené, hogy milyen butaságot mondott: nem fontos a család.. és attól kezdve a lányotokkal többet foglalkozna (lelkiismeretfurdalása révén). Te pedig egyszer csak megéreznéd, hogy van abban jó is, ha az ember nem ragaszkodik olyanhoz, amiben számára nincs boldogság. Néha jobb egyedül, mint olyannal lenni, aki megalázóan viselkedik, és észre sem veszi.
(írhatsz privit, ha beszélgetni akarsz még)
Ilyen helyzetben egyet tehetsz, elválsz. Már rég meg kellett volna tenned. :((
p.s.:az én leányom 17 éves volt, amikor beszólt, miért nem válsz már el? ha előbb mondta volna..., azóta minden OK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!