Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derült ki hogy a férjetek/élettársatok megcsalt?
Figyelt kérdés
Elmondta magátol,lebukott,valaki szólt...stb...elmondanátok?2012. szept. 20. 15:57
51/55 anonim válasza:
Hát jól kicseszel a pároddal és a volt feleséggel, ha mégis vele maradsz. :D :D :D
A Te napjaid majd úgy boldogságban telnek? Jó lesz úgy? Minden egyes napot magadtól veszel ám el, nem tőlük. A Te fiatal éveidet dobod ki, utána mi lesz?
52/55 anonim válasza:
Csak nem penzes a pasid, azert nem akarod kidobni? Ha fiatal vagy o meg idosebb, es kiderul, hogy csal, akkor nem ertem minek pazarolod ra a draga idodet. Keress mast, akinek van erkolcsi ertekrendje, es tanulj tole, mert rad fer.
53/55 koni23 válasza:
szerintem, ha megcsalna azt megéreznéd....
viszont ha a kapcsolatotokban minden rendben van, és nem csak szerinted, nincs miért megcsaljon. de ez csak az én véleményem. Az élet sokmindent produkál.
54/55 anonim válasza:
Nem minden férfinek kell ok megcsalásra. Van amikor otthon az asszonnyal minden OK, mégis megteszik, mert az új mindíg csábítóbb, mint a régi.
55/55 anonim válasza:
Régi topic, de nem bírtam ki, hogy ne írjak! Istenkém!! Nagyon remélem, hogy 3x kapod vissza, mint Ludas Matyi! Pròbàlnàl beleku.rvàlkodni az én hàzassàgomba, felnégyelnélek! Pofàtlan r!banc. Edd meg, amit fôztél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!