Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derült ki hogy a férjetek/élettársatok megcsalt?
Utolsó,viccelsz ?
Ha arra gyanakodnék,hogy megcsal egy kis lotyóval,akkor nem csak telefonjába néznék bele,de az emailjeibe,facebookjába is.Sőt még rá is állítanék valakit!Ezért néznek bele ennyien...szerintem teljesen érthető!
Te nem akarnád tudni ? Meghajlok az előtt,aki ilyen esetben nem kezd kutakodni a párja cuccai közt.
A helyedben kérdező,csak akkor állnék elő vele,ha lenne bizonyítékom.Akkor viszont szembesíteném vele,majd repülhetne.Sajnálom :(
Az a baj, hogy arra senki sem gondol, hogy a "tiszta lelkiismerettel" bepofátlankodó harmadik fél teljes mértékben elveszi a családtól a lehetőséget, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat. A jelenléte az AKADÁLY! Tapasztalat. Amíg a mi kis libánk ki nem lépett a képből, mi sem tudtuk rendesen újrakezdeni. Szóval nyugtathatja itt magát mindenki azzal, hogy már rossz volt a házasság. ÉS?? Ja persze, ha valami rossz, azonnal dobjuk ki, vegyünk újat, nehogy megpróbáljuk megjavítani! Mint minden tárgynál is ez helyzet, nem? Ha veszel a régi épp elromlott hűtőd mellé egy másikat, hogy legyen valami addig is, míg szerelés alatt áll a régi, sajnos végül csak az újat fogod használni, mert az könnyebb és végül kidobod a régit, nem foglalkozol a megjavításával. Nem szép hasonlat, de sajnos tényleg így működig ez is.
És az élet szép és kerek, most te kapod meg azt, amit Te okoztál annak a nőnek, aki akármennyire is hibázott ezt-azt (bár kettőn áll a vásár) a kínok kínját élte meg Miattad. Lehet hogy lett volna más helyetted. Lehet, hogy nem. De a tény az, hogy ennek a családnak a megmentésének az útjában te álltál. De egy ilyen után, komolyan, mégis mit vártál egy ilyen férfitól? Ennyire nem lehet naiv minden 3. fél...
kemény voltam? Valószínűleg igen, de én tudom, hogy milyen a másik oldalon állni. És azt mondom, hogy akármiket is hibáznak a felek, egyik sem érdemli meg azt a megaláztatást, önbecsüléstromlást, amit a megcsalással kap. Igen, az élet rendje az, hogy egyszer ezt mindenki visszakapja. Keserű vigasz, mert hiába azóta rendeződtünk a férjemmel, ha azokra hónapokra gondolok, ma is összeszorul a szívem mennyit kellett amiatt a nő miatt szenvedni. És lám, amint eltünt a képből, mégis mindent újra tudtunk kezdeni. Kemény volt? Igen, az volt. De a te párocskád ehhez egy gyenge senki volt, nem hogy azt a nőt akit elhagyott, de senki más normálisat nem érdemelne maga mellé!
Kicsit nem ártana neked is tükörbe nézni és aztán végiggondolni, hogy valójában mennyi szereped volt abban, hogy a párod otthagyta a családját és a gyerekei nélküle nőnek fel. Semmi? Nem hiszem, hogy ez lenne a válasz. Ki lehet lépni egy házasságból, nem azt mondom, hogy nem, DE KORREKTEN! Nem megcsalva a másikat, nem hátbatámadva. Amint már megcsalás van és ott a 3. fél, a kapcsolat halálra van ítélve. Csak gyáva időhúzást csinált veled az a férfi, te pedig ostoba módon belementél a játszmába. Most azt kaptad, hogy a másik oldalt is végigéled. Talán most majd átérzed mit is adtatok ti ketten a volt feleségének. Neked annyival könnyebb a helyzeted, hogy nem veszíted el a gyerekeid apját is, akiben azt az embert láttad, akinek szülnél gyereket. Inkább örülj neki, hogy te CSAK ennyivel megúszod és megszabadulsz ennek a férfinek sem nevezhető alaktól. Ha jól értelmeztem még jóval idősebb is nálad. Csak még inkább gratulálni tudok, hogy egy ilyen alakra pazarlod az időd. Ébredj fel és vedd a kezedbe az irányítást! Amíg ezzel az alakkal vagy, semmi jó nem várhat rád. Az idődet pazarlod. És legközelebb légy okosabb és gerincesebb. Ha már a férfi nem az, legalább te legyél az! Az ilyenért kár sírni! Szemét volt a nejével, szemét veled, és te még tűröd?
Elég kemény voltam veled, de szerintem te is tudod, hogy más családok érdekében és a tiedben is csak ennek van értelme. Buksisimogatás mert jaj, hát picikét hibáztál??? Nem, ez több volt annál, amit ideje lenne kellőképpen fel is fognod. Nem csoda hogy anyósodd utál... És nehogy még te légy megsértődve. Nő vagy, érezd bele picit az ő, vagy a menye helyzetébe. Megvan? Akkor most áruld el, hogy újra belemennél-e egy ilyen halálra ítélt viszonyba!
" A kérdező kommentje:
jött magától...vagyis fél év után elkezdtem neki mondogatni,hogy legyen velem,de nem lépett,azt mondta várjak,nem egyszerű a helyzete.
Aztán összejöttem egy sráccal,mondtam neki hogy akkor vele vége,ő meg akkor döntött úgy,hogy hagyjam a másik (korombeli) srácot,legyek vele,otthagyja a családját..amit 1 hónap múlva meg is tett.Azért nem csak az én hibám hogy elhagyta őket..."
1. Megbolondítottál egy nálad jóval idősebb családos pasit. (hiszen azt írtad, hogy később megcsaltad egy "korodbélivel")
2. Elszakítottad a családjától, majd amikor a pasi vacillált,
akkor te megzsaroltad az újabb -korodbéli- pasiddal.
3. Vagyis te már akkor is megcsaltad, amikor ő még a családjával volt!!
4. Most meg még te kutakodsz utána, hogy megcsal-e??!
5. Azért van bőr rajtad rendesen!!!
11 éves voltam. Anyu nem volt otthon, én beteg voltam, apu vigyázott rám. Egyszer csak csengettek, nyílt az ajtó, és bejött egy szőke nő a lakásba. Ismertem a nőt, az osztálytársam anyja volt. Értettem már annyira felnőtt nyelven, hogy megértsem mit beszélgettek, a nő épp szakítani akart apuval, mert "nem bír tovább hallgatni" apu erre megölelte.
Anyu este hazajött, nem mertem neki elmondani, de apu rettenetesen rossz passzban volt, kiabált mindenkivel, agresszív volt. Akkor böktem ki anyunak, hogy járt itt a nő, és mit mondott apunak. Anyu kérdőre vonta aput, mire ő berontott a szobámba és elkezdett ütni: - te mondtad el, te mondtad el?? Anyu szedte le rólam.- Borzalmas este volt, de anyu gondoskodott arról, hogy többé ne aludjon otthon apám. Csendesen váltak el, rövid idő alatt.
Erről az élet igazságos dologról jutott eszembe.
A párom engem is megcsalt. Egy véletlen sms-el bukott le. Álmomból ébredtem és azt hittem az én telefonom (ugyanolyan telefonunk volt), megnéztem. Egy világ omlott össze bennem egy pillanat alatt. Soha nem felejtem el azt az érzést, mikor a álmaid szertefoszlanak hirtelen és kihúzzák alólad a talajt. Aztán persze szétmentünk, de még a fejemhez is vágta, hogy az egész az én hibám és saját szavaival élve "inkorrekt vagyok és akkor mi van". Ja a nő akivel megcsalt, egy 40 éves, családos, gyerekes, műmellű nő volt, azt mondta azért tette, mert még soha nem fogott műmellet.
Aztán utána nagyon kapart, találkozgattunk és akkor jött a képbe egy másik, ő adta meg az utolsó lökést. Ha ő nem jön, biztosan újrakezdjük. Mivel ő jött, esélyem sem volt az új seprű ellen.
Rengeteget szenvedtem, sírtam, 10 kilót fogtam 2 hét alatt aztán még többet fogytam, egyik pillanatról a másikra láncdohányos lettem (soha nem dohányoztam előtte) és többször is rosszullettem az utcán az alultápláltság miatt, majdnem kirúgtak a munkahelyemről a szétszórtságom miatt, plussz állandó görcsölés és azonnali hasmenés, amikor csak hallottam róla. Ja és rémálmok, rettenetes rémálmok hetente többször, amiből sírva kiabálva ébredtem fel. Szóval csak ennyit, mennyire viseli meg az ilyen az embert.
Kb 2 év alatt tettem túl magam ezen. Ő közben együtt maradt ezzel a nővel, nagy volt a szerelem és el is jegyezte.
Aztán azt a nőt is megcsalta, brutálisan gerinctelen módon és a csajt úgyanúgy padlóra küldte, sőt még jobban, mint engem.
Szóval az élet igazságos!
Azóta már tökéletesen boldog vagyok, az egész csak egy rossz emlék. De nem tudom nem gyűlölni azt az embert.
"Mindkét oldalról megesett már, és hát elmondtuk egymásnak, semmi különös.
A válasz 31%-ban hasznosnak tűnik." - írtam az #5-ben...
Eszerint a nyilt, őszinte emberi kommunikáció, a dolgok megbeszélése manapság "nem hasznos", bezzeg egymás levelezésében kutakodni, telefonját csekkolni (magyarán a magántitok megsértése nevű bűncselekményt elkövetni), egymás után kémkedni, összeesküvés-elméleteket gyártani, "nyomoztatni", "szembesíteni", na az fenemód trendinek látszik... NCIS-en és társain szocializálódott nemzedék...
Nézzetek már magatokba emberek, mielőtt egymást buzdítjátok bűncselekmények elkövetésére... most nem azért mondom, de szerintem egy félrelépés megbocsájtható, ellenben a másik után kémkedés, a másik ellenőrizgetése, magánszférájában kutakodás, az azonnali válóok. Percig nem lennék hajlandó együtt élni olyan emberrel, aki ellenem követ el bűncselekményt... és még örülhetne, hogy nem jelentem fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!