Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derült ki hogy a férjetek/élettársatok megcsalt?
"Ne próbáld meg a pasira kenni, hogy jött az magától is, ha te nem riszálod magad körülötte, megoldották volna a gondjaikat"
Ezzel nagyon nem értek egyet. A férjem előtt is "riszálta" már magát néhány nő, mégsem lépett.
A harmadik fél nem tett fogadalmat, nincs felelőssége egy számára vadidegen felé.
Ahol már befér egy harmadik, ott a pár már valamit nagyon elrontott. Azzal sem értek egyet, hogy "ha ő nincs, helyrehozták volna".
Nem kellene odáig eljutni, hogy egy harmadik képbe kerülhessen. Ez soha nem ok, hanem okozat. Vagy a megcsaló fél ilyetén jellemének okozata, vagy egy korábban romlásnak indult házasság okozata. Megjavítani nem akkor kell, amikor már lángokban áll minden - hanem még előtte.
A "ha nem jön a harmadik, akkor rendbe lehetett volna hozni" dolog pont olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy "ha az az idióta gyorsabban megy előttem, akkor nem szállok bele hátulról az elszakadt ékszíjammal és még megjavíthattam volna a kocsit". Nem, az ékszíjat már a kopási fázisban cserélni kell, nem akkor, amikor már balesetet okoz és hirtelen nagyon is egyértelmű lesz, hogy miért fontos a karbantartás.
Ezek szerint most meg téged csal a volt feleséggel?
Van ilyen.
Erre mondják,hogy a fagyi visszanyal...
Utolsó,meg is halt a csaj?
Nagyon odáig lehetett a párodért...
Amúgy,amikor engem megcsalt a férjem, első gondolatom a válás volt. De amikor a ribi küldözgetett mocskolódó emaileket, hogy akasszam fel magam, és minden problémám megoldódik,stb...szép lassan rájöttem, dehogy dobom ki a férjem.
Csak azért se!!!Nem válok!!!((és milyen jól tettem...az idő,2 év minket igazolt, jobb lett a házasságunk mint valaha...)
"de pont az az a nő,aki miatt nem fogom kidobni a párom...nehogy már neki kedvezzek..."
Tipikus női "logika"!
Bár nincsen benne logika...
Inkább röhejes!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!