Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy derült ki hogy a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derült ki hogy a férjetek/élettársatok megcsalt?

Figyelt kérdés
Elmondta magátol,lebukott,valaki szólt...stb...elmondanátok?

2012. szept. 20. 15:57
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
57%

"Ne próbáld meg a pasira kenni, hogy jött az magától is, ha te nem riszálod magad körülötte, megoldották volna a gondjaikat"

Ezzel nagyon nem értek egyet. A férjem előtt is "riszálta" már magát néhány nő, mégsem lépett.

A harmadik fél nem tett fogadalmat, nincs felelőssége egy számára vadidegen felé.

Ahol már befér egy harmadik, ott a pár már valamit nagyon elrontott. Azzal sem értek egyet, hogy "ha ő nincs, helyrehozták volna".

Nem kellene odáig eljutni, hogy egy harmadik képbe kerülhessen. Ez soha nem ok, hanem okozat. Vagy a megcsaló fél ilyetén jellemének okozata, vagy egy korábban romlásnak indult házasság okozata. Megjavítani nem akkor kell, amikor már lángokban áll minden - hanem még előtte.

A "ha nem jön a harmadik, akkor rendbe lehetett volna hozni" dolog pont olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy "ha az az idióta gyorsabban megy előttem, akkor nem szállok bele hátulról az elszakadt ékszíjammal és még megjavíthattam volna a kocsit". Nem, az ékszíjat már a kopási fázisban cserélni kell, nem akkor, amikor már balesetet okoz és hirtelen nagyon is egyértelmű lesz, hogy miért fontos a karbantartás.

2012. szept. 22. 07:43
 42/55 A kérdező kommentje:
akkor sem fogom otthagyni,pedig mostmár azt is sejtem kivel csal...csak azért se...még a végén visszamenne a feleségéhez...azt meg nem élném túl
2012. szept. 22. 08:51
 43/55 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint most meg téged csal a volt feleséggel?

Van ilyen.

Erre mondják,hogy a fagyi visszanyal...

2012. szept. 22. 10:50
 44/55 A kérdező kommentje:
azt mondják...most már konkrétan...hogy ha nem hiszek,majd a jövő héten nézzek utánna,hol van ,miközben én dolgozok...ők meg szabadnaposak mindketten...na de pont az az a nő,aki miatt nem fogom kidobni a párom...nehogy már neki kedvezzek...
2012. szept. 22. 11:13
 45/55 anonim ***** válasza:
59%
tudod hany ferj dobben ra hogy az ex aszony volt a legjobb?mert benne van a. osztalgia a szep emlekek es lehet jobb volt neki rajott.szex az exel nsgyon jo tud lenni rizikomentes gyors es ismeros mint egy oreg otthoni kinyult pulcsi.en tovabballnek az exekkel szemben eselytelen vagy tapasztalat.ugyis rajon a parod...igy sem volt jo ugysem volt jo megid csak a mas volt jo....
2012. szept. 22. 11:22
 46/55 anonim ***** válasza:
44%
az en baratom elment egy libaval.aztan csak azert fogadtam vissza hagy fajjon a libanak ugy mint nekem a csaj kibukott kocsi ele ugrott a baratom megis hozzam jott.aztan jol kihajitottam a baratom bosszu edes tud lenni .a csajt nem sajnaltam azt kapta amit o adott.vegul a baratom egyedul maradt o is azt kapta ami jart neki karma
2012. szept. 22. 11:29
 47/55 anonim ***** válasza:
57%

Utolsó,meg is halt a csaj?

Nagyon odáig lehetett a párodért...

Amúgy,amikor engem megcsalt a férjem, első gondolatom a válás volt. De amikor a ribi küldözgetett mocskolódó emaileket, hogy akasszam fel magam, és minden problémám megoldódik,stb...szép lassan rájöttem, dehogy dobom ki a férjem.

Csak azért se!!!Nem válok!!!((és milyen jól tettem...az idő,2 év minket igazolt, jobb lett a házasságunk mint valaha...)

2012. szept. 22. 11:42
 48/55 anonim ***** válasza:
60%
nem halt meg a csaj csak a baratom kocsija ele ugrott ,hogy csak rajta keresztul mehet el hat o gazt adott.Nem vagyok buszke ra de a no hangossan kirohogott engem es mocskolodott barataink elott igy visszadatam neki.Egy elvalt no volt gyerekkel kelett volna neki a baratom fix fizetese.Van valami aljas dolog megis abban ha valakinek mas hapsija noje kell akkor is ha a masiknak szar a kapcsolata varni kell mig a masik szabad akkor lehet.
2012. szept. 22. 12:32
 49/55 anonim ***** válasza:
61%

"de pont az az a nő,aki miatt nem fogom kidobni a párom...nehogy már neki kedvezzek..."

Tipikus női "logika"!

Bár nincsen benne logika...

Inkább röhejes!!!

2012. szept. 23. 06:56
 50/55 anonim ***** válasza:
79%
a hugom ugy jott ra hogy megtalalta a nemi bajra felirt gyogyszert az elettarsa zsebeben.aztan ot is kezelni kellett.a hapsi azzal mentegetodzott hogy csak fizetett csajnal volt az nem olyan veszes mert az nem szerelem igy nem megcsalas. a hugom erre kitette a cuccat a lepcsohazba azt mondta ez nem kidobas ez csak kikoltoztetes. aztan csoro hugom egy hetig bogott es reszketett amig meg nem jott a tesztek eredmenye szerencsere hiv nem volt csak ket masik nemi baj.
2012. szept. 23. 10:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!