Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derült ki hogy a férjetek/élettársatok megcsalt?
Na inkább te mesélj! Mi történt?
Amúgy szerintem ha valaki megcsal, akkor csak akkor derül ki, ha ő akarja hogy kiderüljön, vagy ha nagyon béna.
Hát az úgy volt, hogy Apa és Anya együtt nyaraltak a nyaralónkban, és lejött velünk Anya legjobb barátnője az egész családjával, plusz még két volt kollégája. Szóval ilyen nagy-nyaralás volt. Anya lement az egyik volt kollégájával sétálni este a mólóra, mert Apunak nem volt kedve, de aztán 1 óra múlva kiszaladt kocsival cigiért, nos és hát Anyuék ott smároltak. Apa nem szólt semmit, gyorsan visszafordult, hogy ne lássák meg. Aztán még az nap éjjel megtalálta a szerelmes sms-eket, amik már kb több mint fél éve tartottak.. De még mindig nem szólt semmit. Utána 1-2 napig ő volt a világ legcsodálatosabb férje. De aztán egyik éjjel megvárta amíg én(8 éves voltam), és a másik két gyerek a másik családból elaludtunk, felkeltette a 2 bűnöst, kiültek a nappaliba, és Apa csak beszélt hajnali 4-ig. Én közben felébredtem, pedig csöndesek voltak, és végig hallottam az egészet a másik szobából. Hogy na Anya most elkövette élete legszörnyűbb hibáját, mert Apa visz magával engem, viszi a házat és a nyaralót, ő meg szegénységben fog meghalni egyedül. Anya addig háztartásbeli volt, és a szépségével foglalkozott csak, egésznap vásárolt, stb, tényleg aranyélete volt.
Most 15 éves vagyok, így 8 év elteltével ott tartunk, hogy Anya még 25 évig fizetni fogja a panellakás hitelét, nyaralója nincs, 3 állása van, heti 7 napot dolgozik 12 órában, a férfivel azóta szakítottak(2 évig voltak együtt), én pedig Apunál lakom.
Karma's a bitch, if you are a bitch.
4-es te nem vagy semmi.
8 évesen ilyen jól átláttad a dolgokat és most x év után még mindig tiniként ennyire jól látod mi zajlott le a szüleid között?!hát nem hiszem....tapasztalat...30 éves vagyok és most döbbenek rá hogy nem minden az aminek látszik a szüleim válásával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!